• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2019

10:15

ŠPANAC STIŽE U ZVEZDU! Odbrana što pre mora da se "skocka"!

Crvena zvezda

ŠPANAC STIŽE U ZVEZDU! Odbrana što pre mora da se "skocka"!

Podeli vest

Prioritet Crvene zvezde tokom letnjeg prelaznog roka je odbrana, koja će pretrpeti radikalne promene

Sroski šamopion želi da skocka poslednju liniju pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona. Vujadin Savić i Filip Stojković mogu da traže angažmnan u inostranstvu, Milano Rodić i Srđan Babić bi takođe mogli da napsute klub u slučaju dobre ponude.

Pre nekoliko dana stiogao je Radovan Pankov iz Radničkog,a pominju se još dva imena koja su nadomak dolaska na "Maraknu". 

U pitanju je španski štoper 31-godišnji Ksabijer Ečeita iz Atletik Bilbaoa i egipatski levi bek 22-godišnji Karim Hafez iz Vadi Degle, prenosi "Sportski žurnal".


Isti izbor saznaje da je jedna menadžerska agencija ponudila Zvezdi španskog štopera koji je od ovog leta i slobodan igrač, pa tako za njega ne bi morali da plate obeštećenje.  Ečeita je bio na pozajmici u Ueski za koju je odigrao 31 meč i postigao četiri gola, ali i ispao iz Primere.

Zvezda je zainteresovana za Španca, ali je Hafez, koga  Milojević zna iz Omonije, trenutno bliži dolasku u redove srpskog šampiona.

Ono što Zvezdu brine jeste broj stranaca pošto bi se sa dolaskom pomenute dvojice popeo na sedam. Pitanje je da li će svi igrači bez srpskog pasoša: Ebesilio, Marin, Boaći, Ben i Jirka, zadržati u Ljutice Bogdana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija