• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2019

16:57

OZBILJAN PROFIT CRVENO-BELIH! Zvezda odlično zaradila od Jovićevog transfera!

Crvena zvezda

OZBILJAN PROFIT CRVENO-BELIH! Zvezda odlično zaradila od Jovićevog transfera!

Podeli vest

Vest da je Luka Jović postao prvi Srbin u Realu nakon 20 godina lepo je dočekana na "Marakani". Crveno-beli su "bez muke" uspeli da ozbiljno profitiraju prelaskom mladog napadača u Španiju

Fudbalski klub iz Ljutice Bogdana dobio je sasvim solidnu svotu novca, a ukoliko znamo da mnogi igrači napuštaju klub za ili ispod milion evra, onda se ova zarada može nazvati i jako ozbiljnom.

(VIDEO) JOVIĆA NAZIVAO DEBELJKOM I PEKAROM! Bivši trener Zvezde će pući od muke zbog Lukinog transfera u Real!

Crvena zvezda je dobila najveća sredstva solidarnosti u istoriji kluba. Prema važećim zakonima crveno-belima pripada 2,5 posto od ukupne sume. Dakle, na Marakani mogu da računaju da će im na klupski račun sigurno leći 1.500.000 evra (visina transfera je 60 miliona evra). Ali to nije sve.

Međutim, to nije sve. Ukoliko Luka ispuni sve bonuse i Ajntrahtu donese još 7.500.000 evra, Zvezda će od toga zaraditi još 187.500 evropskih novčanica.

Takođe, crveno-belima sleduju sredstva solidarnosti i na ime transfera Benfike u Ajntraht. Nemački klub ga je platio 6.500.000. Crvenu zvezdu čekaju mrvice od oko 180.000 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ex press

pre 4 godine

Fkcz je vec dobila tzv.trening kompenzaciju kada je Luka prodat Benfici...to nemoze dva puts.Vest je laz iz fkcz.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija