• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2019

10:13

STIGLA NOVA PONUDA HOFENHAJMA ZA JOVELJIĆA! Može li Zvezda ovo da odbije?

Crvena zvezda

STIGLA NOVA PONUDA HOFENHAJMA ZA JOVELJIĆA! Može li Zvezda ovo da odbije?

Podeli vest

Crvena zvezda će prodati Dejana Joveljića ovog leta, ali to ne znači i da će on sigurno napustiti redove srpskog šampiona

Hofenhajm je, kako prenosi Žurnal, ponudio Zvezdi da kupi mladog napadača Dejana Joveljića za 3.500.000 evra, ali i ostavi ga do juna 2020. u Beogradu i za to plati još milion evra.

Ali, kako navodi isti izvor, da bi se ta klauzula aktivirala, neophodno bi bilo da mladi napadač odigra određeni broj utakmica sa preko 60 minuta na terenu, a najverovatnije se radi o 20 mečeva.

Hofenhajm sigurno neće dobiti zeleno svetlo za transfer pre kraja Prvenstva Evrope za mlade. Crvena zvezda se nada da bi u međuvremenu mogla da stigne i veća ponuda za Joveljića, ako bi mladi golgeter pokazao dobre partije na kontinentalnom prvenstvu u Italiji krajem juna. 

HOĆE ZVEZDI DA OTMU JOVELJIĆA ZA SIĆU! Sramna ponuda za supertalentovanog napadača!

Pored Hofenhajma, za Joveljića je interesovanje pokazala i Benfika. Nije navedeno koliko bi velikan iz Lisabona izdvojio za kupovinu fudbalera velikog potencijala, koji bi mogao da krene stopama Luke Jovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija