• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2019

23:35

AJNTRAHT NOVOG JOVIĆA NAŠAO U ZVEZDI! Nemci spremili šest miliona za napadača crveno-belih!

Crvena zvezda

AJNTRAHT NOVOG JOVIĆA NAŠAO U ZVEZDI! Nemci spremili šest miliona za napadača crveno-belih!

Podeli vest

Nakon što su dobro profitirali od prodaje Luke Jovića u Real Madrida, zaradivši 60 miliona evra, Nemci bi ponovo da posluju po oprobanom receptu pa su tako pokazali interesovanje za napadača Crvene zvezde Dejana Joveljića

Kako prenose nemački mediji nakon Hofenhajma, koji je spreman da plati 4.500.000 evra za mladog napadača, pojavio se još jedan klub iz Bundeslige, Ajntraht iz Frankfurta.

ZVEZDA OSTAJE BEZ JOŠ JEDNOG BISERA! Valensija vodi vezistu na godinu dana, moguć otkup na kraju sezone!

Navodno, posrednik u transferu trebalo bi da bude Fali Ramadani. Reč poznatog fudbalskog agenta i te kako se poštuje u Frankfurtu. Upravo je on zaslužan što su taj klub izabrali Filip Kostić, Ante Rebić, Mijat Gaćinović i Luka Jović.

Nemaci pišu da Crvena zvezda traži blizu deset miliona evra, ali istina je drugačije. Dosadašnja ponude jasno kažu da bi šest miliona evra predstavljalo odličan posao... Mada Crvena zvezda ne želi da žuri, tim pre što je Joveljić na spisku Gorana Đorovića za Prvenstvo Evrope u Italiji. Na turniru u Italiji Dejan Joveljić će imati šansu da poveća tržišnu vrednost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 4 godine

Bez 20 miliona evra ne treba ni sa kim pregovarati. I treba obavezno tražiti 30 % od narednog transfera. Jer, Joveljić je sjajan šuter koji, iako je mlad, ima izgrađene udarce. Pored toga on je vrlo inteligentan, sa dobrim driblingom i posebnim osečajem za gol. Ako ostane, eksplodiraće u narednoj sezoni i postaće nova zvezda Crvene zvezde.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17