• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

18:50

PRVO POJAČANJE NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda dovela centra!

Crvena zvezda

PRVO POJAČANJE NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda dovela centra!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je ove subote višegodišnji ugovor sa 18-godišnjim centrom Markom Pavićevićem, dosadašnjim igračem FMP-a iz Železnika

Pavićević, 209 centimetara visoki centar, potpisao je sa crveno-belima ugovor do 2022. godine. 

ODLUKA! Zvezda Evroligu igra u "Areni"!

Ponikao je u košarkaškom klubu Vizura, a od 2017. godine je član Crvene zvezde. 


Kao član reprezentacije Srbije do 16 godina osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu koje je održano u Crnoj Gori 2017. 

Sa crveno-belima je bio juniorski prvak Srbije, nastupao je i na završnom turniru Evrolige u Vitoriji, dok je Superligu Srbije odigrao u dresu FMP-a.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija