• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2019

16:51

(VIDEO) KADA ZVEZDAŠI SLAVE, NE MOŽE DA PROĐE BEZ SPEKTAKLA! Boban Rajović obukao Degenekov dres pa zajedno pevali na svadbi!

Crvena zvezda

(VIDEO) KADA ZVEZDAŠI SLAVE, NE MOŽE DA PROĐE BEZ SPEKTAKLA! Boban Rajović obukao Degenekov dres pa zajedno pevali na svadbi!

Podeli vest

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Miloš Degenek nikako ne može bez svog voljenog kluba. Odlični štoper bio je gost na jednoj svadbi na kojoj je pevao Boban Rajković pa su u tandemu napravi šou

Poznati pevač bio je zadužen za pesmu, a Degenek mu je u jednom trenutku dao svoj dres Crvene zvezde, u kom je harao u Ligi šampiona.

(FOTO) ZVEZDINO NOVO ODELO! Crveno-beli predstavili i treću garnituru dresova za narednu sezonu!

Nije mnogo vremena bilo potrebno Rajoviću da ga obuče, poznato je da simpatiše klub sa Marakane, uostalom - sin mu je prošao kroz mlađe kategorije kluba kao golman.

Pravi spektal nastao je kada je poznati pevač zapevao "Đurđevdan", jednu od pesama koju navijači Zvezde često koriste na repertoaru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija