• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2019

14:25

ZVEZDAŠI, VAŽNO OBAVEŠTENJE! Kreirajte novi grb srpskog šampiona!

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI, VAŽNO OBAVEŠTENJE! Kreirajte novi grb srpskog šampiona!

Podeli vest

Crvena zvezda je na inicijativu članova Skupštine, odlučila da članovi kluba učestvuju u kreiranju klupskog grba koji će biti aktuelan od sezone 2020/21. godine

Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati grb.

Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, a kako bi svim zvezdašima ostavili dovoljno vremena da se učlane, a samim tim i učestvuju u akciji, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna.
 

ZVEZDA ZAVRŠAVA NOVO POJAČANJE! Reprezentativac Srbije stiže na Marakanu!


Zvezdi je ove godine priznata titula iz 1946. godine, a ovosezonskom krunom stigli su crveno-beli do 30. trofeja državnog prvaka i treće zvezdice na grbu. Zbog velikog interesovanja zvezdaša oko novog grba logično rešenje je da upravo članovi budu ti koji će kreirati ključni detalj kluba.
 
Učlanjenje i obnovu je moguće obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu "Rajko Mitić", ali i onlajn preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1000 dinara, deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, dok je za najmlađe zvezdaše članstvo besplatno.

OZBILJAN PROFIT CRVENO-BELIH! Zvezda odlično zaradila od Jovićevog transfera!


Osim privilegije da učestvuju u ovoj i svim narednim anketama, članovi kluba će u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone imati privilegiju da koriste brojne ekskluzivne sadržaje, među kojima je i "social wall" na kojem izlaze objave zvezdaša sa društvenih mreža. Takođe, svi članovi imaju pravo na popust u Red star šopu i pravo preče kupovine ulaznica za evropske susrete.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija