• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2019

17:55

(VIDEO) KO NE SKAČE, TAJ JE GROBAR! Poklič Zvezdinih navijača u reklami poznatog sportskog brenda!

Crvena zvezda

(VIDEO) KO NE SKAČE, TAJ JE GROBAR! Poklič Zvezdinih navijača u reklami poznatog sportskog brenda!

Podeli vest

Kompanija koja se bavi proizvodnjom sportske opreme "Najk" nedavno je lansirala novi reklamni spot koji će se bez sumnje dopasti navijačima Crvene zvezde

Američkoj kompaniji očigledno se dopalo navijanje navijača šampiona Srbije pa su jedan deo njihovog performansa iskoristili za najnoviju reklamu pod sloganom "Dream Further - Sanjaj više".

PONOVO NA MESTU ISTORIJSKOG USPEHA! Zvezda opet igra u Salcburgu!

Međutim, ono što im je očigledno promaklo jeste to da su izvukli baš deo gde se "delije" obraćaju navijačima Partizan. U video snimku jasno se može čuti "Ko ne skače taj je grobar...".

Poslušajte taj deo reklame na 0:09.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mix

pre 4 godine

Partizan ih moze tuziti za nanosenje ugleda Kluba i ladno im uzeti velike pare! U Partizanu trebaju da to ispitaju kao mogucnost i da ih tuze pred americkim sudom. Veoma sam ozbiljan kad ovo kazem!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija