• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2019

17:57

VELEOBRT! Boaći ostaje do kraja kvalifikacija, Kinezi ODVODE Pavkova!

Crvena zvezda

VELEOBRT! Boaći ostaje do kraja kvalifikacija, Kinezi ODVODE Pavkova!

Podeli vest

Kako trenutno stvari stoje Ričmond Boaći ostaće u Zvezdi do kraja evropskih kvalifikacija, ali bi s druge strane crveno-bele mogao da napusti Milan Pavkov

Delovalo je da će Boaći napustiti redove Zvezde, koja je navodno imala ponudu jednog portugalskog kluba od četiri miliona evra, međutim, došlo je do promene. 

Kako saznaje Mocartsport Boaći će do kraja evropskih kvalifikacija ostati u crveno-belom dresu. Sa tendencijom da produži staž u Ljutice Bogdana, ako rezultati na međunarodnoj sceni budu očekivani.

ZVEZDA OSTAJE BEZ JOŠ DVOJICE NAPADAČA! Joveljić neće biti jedini, Mrkela najavio dodatno osipanje u špicu

Napadač je u prošloj sezoni kuburio sa povredama, pa čelnici kluba veruju da bi ovog leta mogao značajno da podigne tržišnu vrednost, naravno ukoliko bude odigrao na vrhunskom nivou. 

S druge strane, Zvezdan Terzić je potvrdio da postoji interesovanje za Milana Pavkova. Nemaju, kao isti izvor navodi, crveno-beli konkretnu ponudu, ali se nadaju da će jedan kineski klub uskoro poslati papir na adresu srpskog šampiona.

STIŽU MILIONI NA "MARAKANU"! Tomane tera Boaćija iz Zvezde!

Navodno su spremni da izdvoje između 3.500.000 i 4.000.000 evra, što je manje od tražene sume, jer je Pavkov procenjen na 4.500.000. Međutim, dolazak Tomanea napravio bi veliku gužvu u napadu, s obzirom na to da je pored dvojice Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova tu i mladi Crnogorac Krstović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija