• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

24.06.2019

19:01

MARIN DOVODI OZBILJNO POJAČANJE U ZVEZDU! Kapiten crveno-belih najavljuje dolazak bivšeg saigrača iz Čelsija!

Crvena zvezda

MARIN DOVODI OZBILJNO POJAČANJE U ZVEZDU! Kapiten crveno-belih najavljuje dolazak bivšeg saigrača iz Čelsija!

Podeli vest

Bane Ivanović i ja smo dobri prijatelji i pokušaću da ga nagovorim da dođe u Zvezdu, poručuje Marko Marin!

Najbolji fudbaler srpskog šampiona ističe i da bi želeo ponovo da igra Ligu šampiona u crveno-belom dresu, kao i da mu je velika čast što će biti kapiten naredne sezone.

Nedostaje Milijaš

Najbolji fudbaler Zvezde prokomentarisao je i novu ulogu Nenada Milijaša, koji je sada u stručnom štabu.

- Čudno mi je da ga vidim kraj aut-linije, fali nam ponekada na terenu. Milijaš ima kvalitet i može da nam pomogne i u ovoj ulozi. Dobro radi, uči polako i mislim da u narednih godinu, dve može mnogo da nauči, pa da onda krene samostalno da radi - kaže Marin.

Crveno-beli se nalaze na pripremama u austrijskom gradiću Vindišgarstenu, a u subotu, 29. juna, odigraće pripremni meč protiv Zenita. Marko Marin se raduje što će se sresti sa bivšim saigračem iz Čelsija Branislavom Ivanovićem.

- Radujem se susretu sa Banetom, dobri smo prijatelji i pokušaću da ga nagovorim da dođe u Zvezdu. Koliko će to biti teško ili lako, javiću vam posle te utakmice, ali svakako da je sada idealna prilika da dođe - kaže uz osmeh Marin, koji će u utorak od 18 sati predvoditi ekipu u prijateljskom susretu protiv Apolona.

Velika odgovornost

Bivši reprezentativac Nemačke će u novoj sezoni nositi dres s brojem deset, koji je nasledio od Nenada Milijaša, baš kao i kapitensku traku, iako je prošle sezone zamenik bio Vujadin Savić.

- Velika je čast što sam kapiten Zvezde i znam da to nosi veliku odgovornost. Razgovarao sam sa Milijašem o tome. Sa Vujadinom nisam konkretno o kapitenskoj traci, ali znam kako je on to radio prošle sezone i mislim da je bio dobar kapiten. Nije samo jedan igrač lider, ima nas nekoliko starijih i iskusnijih i svako od nas može da preuzme odgovornost. Kada je reč o broju, desetka mi je omiljena i znam šta znači imati taj broj na dresu u Zvezdi i koji igrači su ga nosili - objašnjava Marin.

Pavkov uradio mnogo za klub

Marin kaže i da će ekipi mnogo nedostajati Milan Pavkov, koji je otišao u Đijangsu Suning.

- Pavkov će nam nedostajati kao tip, ali i kao igrač. Svima nam je bio drag. S jedne strane nam je žao, ali s druge, to je velika šansa za njega da zaradi pare. Učinio je mnogo za klub i njemu nije bilo lako što ide. Neka nastavi da daje golove, pa da se za nekoliko godina vrati ovde - poručuje kapiten Zvezde.

 

Neizbežna tema u razgovoru sa Marinom je i ostanak u klubu. Zimus je odbio višemilionsku ponudu iz Katara.

- Da sam otišao, ne bih slavio titulu i bilo bi mi krivo. Želeo bih opet da doživim Ligu šampiona sa Zvezdom, nema lepšeg osećaja od takvih utakmica na "Marakani". Neće biti lako, ali ako se plasiramo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, što je neki minimalni cilj, onda nema razloga da idem - ističe Marin.

Uveren u uspeh

Na pitanje da li to znači da su veće šanse da ode ukoliko Zvezda ne bude igrala grupnu fazu Evropskog takmičenja, "desetka" crveno-belih ističe da ne razmišlja o tome.

- Ne razmišljam o tome šta ću ukoliko ne budemo igrali u nekom evropskom takmičenju, jer sam uveren da hoćemo. A i bilo bi bez veze da odem sad kad će Bane da dođe - ponovo uz osmeh kaže bivši fudbaler Čelsija, Verdera, Sevilje i Olimpijakosa.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija