• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2019

11:46

PROMENE NA "MARAKANI"! Luković unapređen u Mrkelinog pomoćnika!

Crvena zvezda

PROMENE NA "MARAKANI"! Luković unapređen u Mrkelinog pomoćnika!

Podeli vest

Nakon izuzetno uspešne igračke karijere nekadašnji kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković postao je pomoćnik sportskog direktora Mitra Mrkele

Bivši kapiten crveno-belih koji je u poslednje vreme bio angažovan kao skaut u Omladinskoj školi, unapređen je u pomoćnika sportskog direktora, Mitra Mrkele. Delokrug posla će mu, kako su saopštili iz Ljutice Bogdana, biti razvojni tim Grafičara.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da smatra da je Luković pravi čovek za posao njegovog pomoćnika.

- Uvek znači pomoć nekoga ko dobro razume suštinu Crvene zvezde. Luković je proveo mnogo godina u Zvezdi kao igrač, a prethodnih nekoliko meseci i kao skaut kluba. Njegov novi posao u klubu jeste da bude moj pomoćnik zadužen za ekipu Grafičara. Obim posla je veliki tako da ono što ja radim u prvom timu on će raditi u Zvezdi B. Imam iskustvo rada u Crvenoj zvezdi, OFK Beogradu i u reprezentativnim selekcijama tako da verujem da ću mu nekim savetima sigurno pomoći – rekao je Mrkela.

ZVEZDA ZARADILA 9.5 MILIONA EVRA! Crveno-beli NAPUNILI KASU na početku prelaznog roka!

U Zvezdu je došao 1997. godine i prošao sve mlađe selekcije kluba. Kao devetnaestogodišnjak debitovao za Crvenu zvezdu 17. novembra 2001. godine. Luković je sa Crvenom zvezdom osvojio dve šampionske titule — 2006. i 2016. godine, kao i dva Kupa — 2002. i 2006. godine. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija