• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2019

17:44

OSTAJE U ZVEZDI! Čović: Evroliga je za mene poseban izazov!

Crvena zvezda

OSTAJE U ZVEZDI! Čović: Evroliga je za mene poseban izazov!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Filip Čović, posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora, rekao je da će igranje u Evroligi biti poseban izazov za njega

- Iza nas je veoma teška, ali uspešna sezona. Svima nam je drago zbog toga, jer smo ispunili ciljeve, skoro sve koje smo zacrtali i koji su bili planirani. Ono što će biti poseban izazov je Evroliga, koju ću prvi put licno igrati, najjače takmičenje u Evropi, i jasno je da ce biti još teže nego što je bilo ove sezone. Ipak, nadam se da ćemo ostvariti makar deo uspeha iz ove upravo završene sezone u kojoj smo osvojili tri trofeja - rekao je Čović .

PAO JE JOŠ JEDAN POTPIS! Zvezdin heroj iz senke dobio novi ugovor!


Pred crveno-belima je sezona koja donosi preko 80 zvaničnih utakmica, a plejmejker ekipe sa Malog Kalmegdana jos uvek o tome ne razmišlja.

- Prvo da se odmorimo i dobro spremimo, ali napori će biti veliki. Nove dve ekipe u Evroligi, veći broj utakmica. ABA liga sigurno jača nego ove godine, sve će to iziskivati velike napore i mnogo izazova. Ali zaista verujem da možemo da ponovimo uspeh iz prošle sezone i napravimo još nešto dodatno. Ali, moramo da se dobro spremimo, imamo dovoljno vremena…  - rekao je Čović.

Čović je u Crvenu zvezdu stigao u sezoni 2017/18 pred početak Superlige Srbije, a u sezoni iza nas osvojio je Superligu, ABA ligu i Superkup regionalnog takmičenja.

Za doprinos tim uspesima, organizator igre crveno-belih nagrađen je novim ugovorom do 2021. godine.

- Što se mene lično tiče, drago mi je zbog novog ugovora. Srećan sam na prvom mestu i zadovoljan zbog svega što smo napravili svi u prosloj sezoni. Radujem se početku priprema za novu - zaključio je Čović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija