• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2019

15:24

ZVEZDA RADI PUNOM PAROM! Na Malom Kalemegdanu završili još jedan posao!

Crvena zvezda

ZVEZDA RADI PUNOM PAROM! Na Malom Kalemegdanu završili još jedan posao!

Podeli vest

Rade punom parom na Malom Kalemegdanu, pa je novi košarkaš potpisao ugovor sa šampionom Srbije i ABA lige Crvenom zvezdom

Posle Bilija Berona, Branka Lazića i Filipa Čovića, paraf na novi ugovor stavio je i Boriša Simanić!

Kako je objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, talentovani krilni centar produžio je ugovor do juna 2021. godine! 

- Novim potpisom ugovora, KK Crvena zvezda mts nastavlja sa tendencijom da sačuva nukleus tima koji je izneo veliki teret u sezoni 2018-2019 i doneo klubu tri trofeja u upravo završenoj sezoni - navodi se na sajtu kluba.

Boriša Simanić je dete Crvene zvezde u koju je stigao iz Ljubovije krajem 2013. godine, a paralelno sa nastupima u juniorskoj selekciji crveno-belih u koju je stigao kao jedan od najtalentovanijih igrača Evrope u svom godištu (rođen 20.marta 1998.godine) nastupao je za prvi tim FMP-a i sakupljao neophodno iskustvo.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

 

Sa juniorskom selekcijom bio je prvak Evrope 2014.godine u Milanu, a dve godine kasnije kao MVP turnira u Berlinu igrao je finale istog takmičenja sa Crvenom zvezdom.

Od sezone 2015-2016 nastupao je standardno za prve timove Crvene zvezde i FMP-a, dok je punu afirmaciju stekao u upravo završenoj sezoni, u kojoj je bio važan deo uspeha Crvene zvezde koja je osvojila 3 trofeja.

U ABA ligi Boriša Simanić (krilni centar 209cm) je odigrao svih 30 mečeva u prošloj sezoni, a bio je i važan deo ekipe koja je nastupala u Superligi Srbije, kao i u Evrokupu.

- Produženjem ugovora KK Crvena zvezda pokazala je da ima puno poverenje u 21-godišnjeg igrača, pred kojim su nakon postepenog rasta i sazrevanja, najbolje košarkaške godine - poše na sajtu kluba.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija