• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2019

07:55

(VIDEO) KRAJ - KANJAS JE ZVEZDIN! Španac prošao preglede, čeka ga potpis, pa se seli u Austriju!

Crvena zvezda

(VIDEO) KRAJ - KANJAS JE ZVEZDIN! Španac prošao preglede, čeka ga potpis, pa se seli u Austriju!

Podeli vest

Crvena zvezda definitivno je dobila ozbiljno pojačanje, pošto je Hose Alberto Kanjas prošao lekarske preglede i u četvrtak će potpisati dvogodišnji ugovor sa crveno-belima

Španski vezista je stigao  iz PAOK-a bez obeštećenja i predstavljaće veliko pojačanje za ekipu  Vladana Milojevića u pokušaju da se ponovo domogne Lige šampiona.

(VIDEO) GOTOVO - ZVEZDA ZAVRŠILA TRI VAŽNA POJAČANJA! Špancu 1.000.000 evra, u sredu zadužuje opremu!

Kanjas će već u četvrtak otputovati na pripreme u Austriju, pošto je procenjeno da se nalazi u dobroj formi. To znači da bi prvi meč za novi klub mogao da odigra već u subotu protiv Zenita ili, pak, u ponedeljak, 1. jula protiv austrijskog Blau Vajsa.

(FOTO) LUDILO, EVO KO SVE I KOLIKO DUGUJE ZVEZDI! Crveno-beli čekaju novac od Arapa, 400.000 od Žigića, ali i 63 evra za Savia...

Kanjas je karijeru počeo u Betisu, zatim je igrao za Svonsi, a onda se vratio u Španiju u ekipu Espanjola, odakle je prešao u PAOK. U dresu PAOK-a je prošle sezone odigrao 27 utakmica, na kojima je dao dva gola.

Posle Kanjasa, za crveno-bele bi trebalo da potpiše napadač Tondele Tomane, ali i Žander, levi bek Pafosa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija