• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2019

14:24

TERZIĆ ZAGRMEO: Ne znam šta nije jasno, DUG JE 14 MILIONA! Neka dođe onaj kome Zvezda duguje, neka PODNESE TUŽBU!

Crvena zvezda

TERZIĆ ZAGRMEO: Ne znam šta nije jasno, DUG JE 14 MILIONA! Neka dođe onaj kome Zvezda duguje, neka PODNESE TUŽBU!

Podeli vest

Generalni dirketor Crvene zvezde Zvezdan Terzić se osvrnuo i na dug crveno-belih s obzirom na to da je pre nekoliko dana objavljeno da on iznosi 34,5 miliona evra

Na sajtu Agencije za privredne registre objevljen je finansijki izveštaj šampiona Srbije. U njemu se navodi da je dug Zvezde, zaključno sa 31. decembrom 2018. godine, 34.348.500 evra.

ZVEZDA OPET POJAČALA KONKURENTA! Još dva igrača prelaze u Radnički!

- Tu nema ništa nejasno, dug je 14 miliona! Imate knjigovodstvene i obračunske kategorije i vodite, recimo, rezervisana sredstva u slučaju prodaje stadiona, devet miliona evra. Ko će da proda "Marakanu"? A vi to morate da ukalkulišete kao dug, da rezervišete ta sredstva kroz papire i knjige. Ono što je Zvezda realno danas dužna, to je 14 miliona evra. Mi smo jedan od retkih klubova u Evropi koji je izmirio dugovanja prema igračima, stručnom štabu, zaposlenima, svaki dinar, do poslednje pare. To se ne pamti u istoriji Zvezde - rekao je Terzić.

TERZIĆ: JAČI SMO NEGO PROŠLE SEZONE! Generalni direktor Zvezde najavljuje nove uspehe!

Generalni direktor Zvezde je potom poručio:

- Evo ja sada pozivam, kome god Zvezda duguje, neka dođe, mi smo sutra na "Marakani". Neka podnese tužbu sudu. Po svim kriterijumima i parametrima, iz dana u dan, evo već pet godina rastemo kao klub, samo dug pada i kao direktor sam izuzetno ponosan na to. Ne trošimo pare poreskih obveznika i građana Srbije. Osposobili smo se da sami funkcionišemo i drago mi je da nismo na teretu države, već je obaveza Zvezde da, ako treba, pomogne državi - kaže Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 4 godine

Pogledao sam revizorski izveštaj i budući da sam iz te branše odgovorno tvrdim da Terzić ili ne govori istinu ili pričamo o različitim vremenskim periodima. Možda je dug na DANAŠNJI dan zaista toliki ali je na dan 31.12.2018. bio onoliki koliko revizori tvrde i nije reč ni o kakvim rezervisanjima već uglavnom o kratkoročnim obavezama. Nekako više verujem revizorima nego Terziću, bez obzira što sam navijač Zvezde i što bih voleo da je istina ovo što priča.

No1

pre 4 godine

Reketasu,ne smeju ljudi da traze svoje jer su culi kako su drugi koji su trazili prosli.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija