• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2019

22:24

UZMITE GA NAZAD! Zvezda otpisala dug Arsenalu i vratila im Čaušića!

Crvena zvezda

UZMITE GA NAZAD! Zvezda otpisala dug Arsenalu i vratila im Čaušića!

Podeli vest

Posle nepunih godinu dana Goran Čaušić se vraća u ruski fudbal pošto je postao novi fudbaler Arsenala iz Tule, za koji je igrao pre dolaska u Crvenu zvezdu prošlog leta

Zvezda je lane dovela Čaušića kao veliko pojačanje pred grupnu fazu Lige šampiona plativši Arsenalu milion evra, ali fudbaler nije ispunio očekivanja zbog kojih je gromoglasno doveden.

ČAUŠIĆ SE VRAĆA U RUSIJU! Bivši klub Zvezdinog igrača voljan da ga vrati...

Kako saznaje Mocart sport, crveno-beli su otpisali dug prema ruskom klubu od 500.000 evra, koliko je iznosila druga rata obeštećenja za iskusnog vezistu čime su završili posao prema Arsenalu.

Da se njegov boravak na "Marakani" primakao kraju videlo se još ranije tokom dana kada nije stavljen na spisak igrača za meč protiv Suduve u kvalifikacijama za Ligu šampiona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija