• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2019

12:50

KOLIKO JE ZVEZDA PLATILA TOMANEA? Haos u Portugalu, transfer napadača na sudu

Crvena zvezda

KOLIKO JE ZVEZDA PLATILA TOMANEA? Haos u Portugalu, transfer napadača na sudu

Podeli vest

Transfer portugalskog napadača Tomanea u Crvenu zvezdu mogao bi da završi na sudu

Dolazak napadača u Beograd odužio se zbog papira, ali i činjenice da su pored Tondele još dva kluba imaju ekonomska prava na nekadašnjeg mladog reprezentativca Portugalije. 

Samo što je stigao na "Marakanu", iz Portugalije stižu loše vesti. Pravo na Tomanea pored Tondele imaju još Vitorija Gimaraeš i Aruka. On je potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, ali portugalska Abola piše da bi mogao da završi na sudu jer navodno  Viktorija Gimaraeš i Aruka spremaju tužbu protiv Tondele.

Naime, Tondela je prikazala da je Tomanea prodala Crvenoj zvezdi za 250.000 evra i to u dve rate. Sa druge strane Vitorija Gimareaš i Aruka tvrde da je transfer Tomanea u Crvenu zvezdu mnogo viši - 800.000 evra. Vitoriji Gimaraeš pripada 35 odsto od transfera, a Aruki 15 odsto. E, tu je problem.

(FOTO) PARTIZANOV NAPADAČ SE PRAVDA PRED "GROBARIMA"! Rikardo nahvalio Zvezdu pa se oglasio porukom!

ZVEZDA POSLALA SPISAK ZA SUDUVU! Bez dvojice stranaca i jedno veliko iznenađenje!

Obeštećenje Vitoriji i Aruki biće biti značajno manje nego što su se nadali, pa su zbog toga besni. Predsednik Upravnog odbora Aruke Žoel Pinjo imao je šta da kaže o transferu Tomanea posle jučerašnjeg prijateljskog meča sa Vitorijom Gimaraeš.

- Ne mogu da razumem da je Tondela odbila predlog Vitorije Gimareaš da za 500.000 evra proda 50 posto prava na Tomanea. A zatim je prihvatila 250.000 evra za kompletan posao - poručio je prvi čovek Aruke.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija