• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2019

16:08

SUDUVA JE JAČA NEGO PROŠLE GODINE! Jovičić upozorava da Zvezdi neće biti lako u Litvaniji

Crvena zvezda

SUDUVA JE JAČA NEGO PROŠLE GODINE! Jovičić upozorava da Zvezdi neće biti lako u Litvaniji

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić istakao je da, bez obzira na prošlosezonsko pozitivno iskustvo u mečevima protiv litvanske Suduve, igrače prvaka Srbije ne očekuje lak zadatak u prvom kolu klvalifikacija za Ligu šampion a

Jovičić je zbog temeperature propustio prvi deo priprema na Zlatiboru, ali se nametnuo tokom brušenja forme u Austriji i spreman je da se stavi na raspolaganje treneru Milojeviću pred ovosezonsku premijeru u Litvaniji.

Svakako će nam pošlogodišnje iskustvo mnogo značiti. Iako smo ubedljivo pobedili u dvomeču uvek treba biti oprezan kada igrate sa istim protivnikom više puta. Očekuje nas tvrd rival, ekipa koja se pojačala u odnosu na prošlogodišnje kvalifikacije. Naš stručni štab uradio je detaljnu analizu protivnika, na vreme su nam predočili sve prednosti i mane Suduve. Odlična pripreme su iza nas, dobro smo radili i verujem da će sve to biti dovoljno da u Litvaniju ostvarimo rezultat koji će nam obezbediti miran revanš pred našom vatrenom publikom u Beogradu - rekao je Jovičić.

Fudbaler koji je prethodne dve godine član najuspešnije postbarijevske generacije crveno-belih navodi da okosnicu Suduve čine igrači sa Balkana.

Iako je Suduva litvanska ekipa sastavljena je od dosta stranaca, prvenstveno od igrača sa prostora bivše Jugoslavije, a imaju i internacionalce iz Slovačke i Kanade. Njihova prednost može da bude to što se nalaze u sred prvenstva i što su lideri na tabeli, ali ako mi budemo na visini zadatka, u šta ne sumnjam, vratićemo se zadovoljni u Beograd - rekao je bivši vezista Amkara.

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak ujutru putuju za Litvaniju, gde će u utorak igrati protiv Suduve, a revanš je zakazan za sedam dana kasnije u Beogradu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija