• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2019

20:08

DA LI SMO BOLJI NEGO PROŠLE GODINE - TEŠKO PITANJE! Milojević izneo očekivanja pred Suduvu i zabrinuo "delije" jednom informacijom

Crvena zvezda

DA LI SMO BOLJI NEGO PROŠLE GODINE - TEŠKO PITANJE! Milojević izneo očekivanja pred Suduvu i zabrinuo "delije" jednom informacijom

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević pohvalio je litvansku Suduvu, uoči meča koji je na programu u utorak u Litvaniji ističući da je ovaj tim bolji u odnosu na prošlu sezonu kada su takođe ukrstili koplja

Crveno-beli čekaju ovosezonsku premijeru u Litvaniji, a Milojević je imao samo reči hvale za sutrašnjeg protivnika.

- Drugi put u dve sezone se sastajemo sa Suduvom. Nema velikih promena u sastavu, novi igrači koji su došli u Suduvu su kvalitetni. Činjenica da su prvaci govoljno govori i to je tim koji vlada litvanskim fudbalom. Što se nas tiče, spremali smo se, ovo nam je prva takmičarska utakmica - rekao je Milojević na konferenciji za novinare pred meč sa litvanskim klubom.

Za razliku od rivala za koji je siguran da je napredovao, Milojević ne ulazi u diskusiju da li je to slučaj i sa njegovim izabranicima.

- Suduva je punom ritmu. Mislim da je mnogo bolja nego prošle godine, pojačali su se dobrim igračima. Čeka nas teška utakmica, ali se nadam da smo se spremili na najbolji mogući način.
Imamo mnogo igrača koji su došli na zimu, neki sada. Ne bih mogao da kažem da li smo mi jači ili slabiji. Smatram da uvek imam dobar tim. Svaki igrač koji je otišao, nije tu. Razmišljam samo o igračima koji su tu. Oni koje imam su uvek bolji od onih koji su bili tu
- rekao je Milojević.

Bivši trener Čukaričkog je imao poruku i za najzvučnija pojačanja ovog leta.

- Poveo sam igrače koji su registrovani, treba Tomane i Kanjas polako da se integrišu, videćemo da li će dobiti priliku. Voleo bih da što pre prihvate principe koji važe jer nemamo mnogo vremena. Uvek imam dilemu oko sastava, imam neku konturu, ali videćemo da li će se do sutra nešto promeniti - naveo je Zvezdin trener.

Foto: informer.rs

 

Kao što je rekao i Branko Jovičić dan ranije, Milojević je ukazao na specifičnost u sastavu litvanskog šampiona.

- Ovde imamo bivšu Jugoslaviju u malom. Igrači dolaze iz Hrvatske, BIH, ima i naših igrača. Igrači sa naših prostora su veoma dobri, Suduva ima i najbolje litvanske igrače, ima jako dobrog trenera. Malo ima promena u odnosu na prošlu godinu, sto znači da je stabilan klub - rekao je trener crveno-belih.

Milojević je pohvalio uslove za igru koje je zatekao u Litvaniji.

- Zadovoljan sam kako smo igrali protiv Zenita na pripremama, ali ovo je drugačija utakmica. Ono sto smo hteli, u velikoj meri smo odradili. Sada igramo zvaničnu utakmicu, evropsku, koja je od velikog značaja. Nadam se da ćemo se predstaviti u dobrom svetlu. Ovde su dobri uslovi, dobar je teren iako je kišovito vreme. Moramo da se prilagodimo svih uslova - rekao je Milojević i dodao da Pavkov ima problema. zbog čega neće trenirati veče pre duela sa Suduvom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17