• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2019

17:22

VRATA SU MU OTVORENA! Čović progovorio o Teodosiću i Zvezdi!

Crvena zvezda

VRATA SU MU OTVORENA! Čović progovorio o Teodosiću i Zvezdi!

Podeli vest

Miloš Teodosić u Crvenoj zvezdi? Glasine su sve jače, a tim povodom oglasio se i prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović

- Teodosić nije sporan ni po jednom osnovu, on je zvezdaš. On je ponikao u klubu koji smo mi vodili, FMP-u. Vrata su mu otvorena, ali mi ne možemo da se takmičimo sa Efesom, Makabijem, Olimpijakosom sa ciframa. Ja njega potpuno razumem. On sada ima i porodicu i neka iskreira onako kako mu je najbolje. Mi smo tu, Zvezda nigde neće pobeći - kazao je Čović za "Sport klub".

BOMBA! Evo koliko je Zvezda novca ponudila Teodosiću!

Prvi stručnjak crveno-belih nastavio je u istom ritmu.

- On se sad sprema za SP u Kini, posle tog neigranja u NBA. Zvezda je otvorena, mi smo tu. Ako postoji obostrano interesovanje, možemo da se dogovaramo, ovako preko medija to malo više liči na spinovanje. Da nije Teo u pitanju, pomislio bih da neko nabija cenu - zaključio je Čović.

Zvezda je napravila dobar tim, a dolazak Teodosića potpuno bi zaokružio sastav koji može da se nosi sa svima u Evroligi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija