• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2019

21:52 >> 21:47

(VIDEO) ZVEZDA SE ISPROMAŠIVALA U LITVANIJI! Crveno-beli pucali "ćorcima", odluka pada u Beogradu!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA SE ISPROMAŠIVALA U LITVANIJI! Crveno-beli pucali "ćorcima", odluka pada u Beogradu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 0:0 protiv Suduve u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u Marijanpolju. Ekipa Vladana Milojevića propisno se ispromašivala pa će prolaz u narednu rundu tražiti 16. jula u Beogradu

Ekipa Vladana Milojevića započela je novu sezonu na isti način kao i pre godinu dana. Prošle godine Spartaks, a sada Suduva spustili su rampu na atake crveno-belih koji su, ruku na srce, mogli da krenu put Beograda sa golom ili dva prednosti.

(FOTO) GREŠKA ILI PROVOKACIJA? Litvanci zaboravili na bitan detalj, pa odmah reagovali!

Delovala je Zvezda dobro, videle su se ideje trenera, ali nikako nisu uspele da se pretvore u rezultat pa će se narednih dana sigurno pričati o realizaciji crveno-belih koji nisu briljirali ni na pripremama što se tiče tog segmenta igre.

Mirko Ivanić i Mohamed el Fardu Ben bili su najbliži golu tokom prvih 45 minuta, ali je Kardum bio oprezan. Najbolju priliku imao je upravo Ben u 61. minutu kada je izbio sam na golmana domaćih, ali nije uspeo da ga prebaci.

Možda će se polemisati i o penalu koji nije dosuđen kada je Marko Marin pokušao da doda loptu do saigrača, ali je ruka jednog od igrača Suduve stala na put. Ipak, sudija se nije oglasio.

Mogla je Zvezda da bude kažnjena za svoje promašaje, ali je Topčagić bio kratak kada je trebao da ugrozi Borjana koji nije imao mnogo posla na ovom meču. Slična utakmica kao i ona prošlogodišnja, kada se sve sabere i oduzme, ali su crveno-beli tada na vreme slomili otpor rivala i slavili.

Priliku da upiše prve minute u novom dresu imao je Hose Kanjas koji je proveo 25 minuta na terenu i za to vreme pokazao da može da bude pouzdana opcija na sredini terena kada se radi o čuvanju lopte.

ZVEZDA BRZO NAŠLA ZAMENU ZA SAVIĆA! Vraća se junak crveno-belih!

Međutim, da "delije" ne budu obeshrabene, crveno-beli su na isti način počeli i prethodnu sezonu, a svi se sećaju kako je ona dalje tekla. Sve u svemu, Zvezda sada igra pred svojim navijačima za sedam dana te bi Litvanci trebali da budu čista rutina za šampiona.

SUDUVA - CRVENA ZVEZDA 0:0 (0:0)

Stadion: Suduva Marijanpolje, Sudija: Jergen Burhart (Danska)

SUDUVA: Kardum – Švrljuga, Kerla, Jankauskas, Živanović, Slavickas – Matulevičijus (od 58. Golubicskas), Čađenović, Verbickas (od 90. Jankauskas) – Topčagić, Tadić (od 46. Gotal)

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Babić, Milunović, Rodić – Jovančić, Jovičić (od 69. Kanjas), Ivanić – Marin, Boaći (od 71. Pavkov), Ben (od 86. Vukanović).

Tok meča:

KRAJ MEČA!

90. minut - Poslednja promena i kod domaćih, umesto Verbickasa u igri je Jankauskas. Igraće se još četiri minuta.

86. minut - Poslednja promena u Zvezdi, umesto Bena ulazi Aleksa Vukanović.

78. minut - Deluje da je šampion Srbije oštećen za jedanaesterac. Marko Marin je pokušao da doda loptu ka Benu, ali je jedan igrač Suduve igrao rukom. Međutim, sudija se nije oglasio.

75. minut - Nakon kornera odbila se lopta do Milana Rodića koji je ostao sam na nekih 15 metara od gola, ali je šutirao daleko iznad okvira koji brani Kardum.

71. minut - Nova promena u redovima šampiona Srbije, umesto Boaćija ulazi Milan Pavkov.

69. minut - Evo i debija za Hosea Kanjasa, ulazi Španac umesto Jovičića.

 

 

67. minut - Opasna šansa za Topčagića, ali kasni Hrvat pa nije zahvatio loptu kako je želeo te je ona otišla pored gola.

61. minut - Dve prilike u jednom minutu, prvo je pretila Suduva, ali je oprezan bio Borjan, a onda pravi zicer ne koristi Ben.

58. minut - Druga promena u domaćem sastavu umesto Matulevičijusa ulazi Golubickas.

51. minut - Ponovo šut crveno-belih sa distance ide pored gola. Ovoga puta Jovičić je probao.

48. minut - Prva prilika za Zvezdu u nastavku susreta. Pokušao je Dušan Jovančić, ali je njegov udarac zaustavio golman domaćih.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme meča u Litvaniji. Prva promena u Suduvi, umesto Tadića u igri je Gotal.

POLUVREME! Crveno-beli bolji, ali nema golova u Litvaniji!

45. minut - Igraće se još minut nadoknade.

44. minut - Odličan udarac Bena, ali lopta ide malo pore desne stative. 

42. minut - Pokušao je Srđan Babić da zaustavi kontru Suduve, nije u tome uspeo, ali mu je sudija zapamtio prekršaj i nakon prekida dodelio žuti karton.

34. minut - Opao je malo ritam meča, crveno-beli kontrolišu meč, ali ne uspevaju da priprete kao na početku utakmice.

25. minut - Prvi šut ka Milanu Borjanu domaće ekipe. Ipak, lak posao za golmana Zvezde.

19. minut - Ponovo udarac ka golu Suduve, ovoga puta Ričmond Boaći pokušava, ali lopta ide preko gola.

15. minut - Zvezda kontroliše susret, ali za sada nema pogodaka.

8. minut - Prva javna opomena na meču i to za Branka Jovičića koji je povukao protivničkog igrača.

7. minut - Novi udarac ka golmanu Suduve, oboga puta Ben, ali ponovo brani Kardum.

6. minut - Prva prilika za Crvenu zvezdu, odličan napad crveno-belih pokušao je da završi Mirko Ivanić, ali brani Kardum.

20.00 - Utakmica je upravo počela!

19.55 - Ekipe su izašle na teren uskoro se očekuje prvi sudijski zvižduk i zvaničan početak nove sezone crveno-belih.

19.40 - Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku "delija" u Litvaniji:

Foto: Informer

19.15 - Prošle sezone crveno-beli su se sastali sa istim rivalom, ali u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Šampion Srbije je nakon pobede u Beogradu od 3:0 uspeo da slavi i u Litvaniji 2:0 golovima Nemanje Radonjića i Mohameda el Fardu Bena. Zvezda je tada u prvoj rundi bila bolja od Spartaksa, a Suduva od APOEL-a.

19.04 - Nakon najave da bi mogao da napusti Crvenu zvezdu, Vujadin Savić je ostao na klupi na ovom susretu. Pored njega tu su Popović, Stojković, Kanjas, Simić, Vukanović i Pavkov. Tomane, ipak, neće debitovati na ovom meču.

18.55 - Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije imao mnogo dilema u sastavljanu tima za meč protiv Suduve pa je odbrao proveren sastav: Borjan – Gobeljić, Babić, Milunović, Rodić – Jovančić, Jovičić, Ivanić – Marin, Boaći, Ben.

18.50 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između litvanske Suduve i šampiona Srbije Crvene zvezde. Ekipa Vladana Milojevića ima želju da pobedom započne novi ciklus borbe za elitu i tako u miru dočeka revanš u Beogradu za sedam dana. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Marijanpolja.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nemamo trenera

pre 4 godine

nemamo igru...nemamo nista ... katastrofaaaa...

E moj Miloje

pre 4 godine

Gledao sam zadnju utakmicu u Austriji protiv Blsu weis drugoligasa.Zvezda pobedila 3 1 a do 80 minuta bilo 0 0.Oni su razbili Miloja igrom,brzim pasovima,trcanjem.Ova Zvezda i trener nemaju nista,igra nula,lopta se vraca golmanu non stop.Bruka i sramota,vama sada da naleti Salzburg pokidace vas.Vukanovic treba centarfora da igra.Gobeljic nista,svi tanki i Marin,nema igre.Muslina dovesti pod hitno.

dzoni

pre 4 godine

kineska poslovica kaze,,sita macka,ne lovi miseve,,ova ekipa se navatirala,,i nece da igra ,,nebi ni ja,,zvezda je bolje igrala,kad je bila u minusu,,

Amater

pre 4 godine

ZA PRVU ZVANICNU UTAKMICU SASVIM OK,RAZLIKA U KLASI OCIGLEDNA ALI SUDUVA VEC IMA 17 UTAKMICA U PRVENSTVU NASPRAM ZVEZDE GDE PRVENSTVO NIJE NI POCELO.OVI PARTIZANOVCI STO KOMENTARISU ZVEZDU BOLJE DA GLEDAJU SVOJE DVORISTE.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija