• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

11.07.2019

07:15

OHRABRENJE! Zvezda će razbiti Suduvu u revanšu!

Crvena zvezda

OHRABRENJE! Zvezda će razbiti Suduvu u revanšu!

Podeli vest

Vladimir Cvetković i Zoran Njeguš ubeđeni da će Crvena zvezda prvak bez problema eliminisati Litvance sledeće nedelje u Beogradu, iako je u prvoj utakmici u Marijampolu igrao vrlo loše

Srpski šampion nije blistao u prvoj zvaničnoj utakmici u ovoj sezoni jer je na gostovanju Suduvi odigrao bez golova, a prošle sezone je protiv istog rivala upisao pobede od 3:0 u Beogradu i 2:0 u Marijampolu.


Crveno-beli su delovali neubedljivo, a kako je revanš za pet dana (utorak, 20.45, RTS 1), jasno je da trener Vladan Milojević nema mnogo vremena da popravi ono što nije valjalo.

Dobar rezultat

Nekadašnji generalni sekretar kluba s "Marakane" Vladimir Cvetković kaže da nije zadovoljan kako je Zvezda igrala, ali da ne brine pred revanš.

- Kao i bilo koji drugi zvezdaš, ni ja nisam zadovoljan. Međutim, razlika u kvalitetu je evidentna, Zvezda je deset puta bolja. Vidi se da su igrači još pod utiskom priprema, ali se takođe vidi da deluju kao tim. Rezultat pred revanš u Beogradu i nije loš - ističe Cvetković za Informer.

Legendarni funkcioner dodaje da je razlog lošije igre to što su igrači ušli opušteno u utakmicu.

- Ne verujem da su potcenili Litvance, ali imam utisak da se nisu baš pretrgli od zalaganja. Igrali su po sistemu "lako ćemo", kao da svakog trenutka mogu da daju gol i nisu se previše trudili - kaže Cvetković.

OVAKO SMO POČELI I PROŠLE SEZONE! Zvezdin vezista ne brine zbog Litvanaca!

Jedan od tvoraca najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala, osvajanja Kupa šampiona 1991. godine, nema dilemu da će Zvezda i ove sezone igrati u Ligi šampiona.

- Neće biti problema u revanšu. Očekujem veoma ubedljivu pobedu Zvezde. Vidim da mnogi kažu da ni igranje u Ligi Evrope ne bi bilo neuspeh. Neka je Liga Evrope za neki drugi put, sad treba da se igra Liga šampiona - poručuje Cvetković.

Da će izabranici Vladana Milojevića biti mnogo bolji u revanšu veruje i nekadašnji fudbaler najtrofejnijeg srpskog kluba Zoran Njeguš.

Foto: Starsportphoto

Zoran Njeguš

- Ne želim nikoga da pravdam, ali znam kako to izgleda. To je bila prva zvanična utakmica, pritisak je učinio svoje. Ekipa je verovatno imala preveliku želju da postigne pogodak, pa je zato dolazilo do grešaka i pada koncentracije. Nedostajala je realizacija, ali ubeđen sam da će u revanšu sve doći na svoje mesto - kaže Njeguš.

Bivši vezista Atletiko Madrida i Sevilje kaže da se mečevi kada vam ništa ne ide od ruke jednostavno dese.

- Postoje utakmice gde misliš "e sad ćemo mi da ih pregazimo", ali i protivnik se pita. Možemo mi da kritikujemo, da pitamo zašto nismo dali Suduvi jedan, dva, tri gola, ali to je fudbal. Ne može uvek da bude onako kako ste zamislili - objašnjava Njeguš.

Hladna glava

Bivši trener Javora, Spartaka, Borca i Novog Pazara na kraju je imao i savet za pulene trenera Milojevića.

- Zvezda mora da napadne na "Marakani", ali to treba da se uradi hladne glave. Živci moraju da budu na mestu, nema mesta nervozi. Kada postignu prvi pogodak, sve će biti mnogo lakše. Zvezda mora Suduvu da razbije na svom stadionu jer će to ekipi mnogo značiti u nastavku kvalifikacija - zaključuje Njeguš.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu „Kosova“ u SE!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu „Kosova“ u SE!

EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije. Prvo, Kosovo nije međunarodno priznata država. Drugo, Kosovo ne ispunjava osnovne uslove za prijem, koji se tiču ljudskih prava i demokratije. Na Kosovu, Albanci i albanske vlasti masovno krše sva ljudska prava Srba, 25 godina unazad. Od 2000. godine do danas, Albanci su ubili 105 Srba, a Srbi jednog Albanca (policajac Afrim Bunjaku).

28.03.2024

10:03

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija