• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

15:07

ZVEZDI NI EVRO, SAVIĆ ODLAZI BEZ OBEŠTEĆENJA? Šampion dobio zanimljivu ponudu od APOEL-a!

Crvena zvezda

ZVEZDI NI EVRO, SAVIĆ ODLAZI BEZ OBEŠTEĆENJA? Šampion dobio zanimljivu ponudu od APOEL-a!

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić vrlo je blizu prelaska u APOEL

Dogovor je vrlo blizu, prenosi Mocartsport. Ali, klub iz Nikozije, kako navodi pomenuti izvor, nudi Zvezdi da Savića uzme odmah, ali bez obeštećenja s tim da bi Zvezda imala procente od naredne prodaje. Predlog još nije još prihvaćen, mada je zaintrigirao crveno-bele.

MILJENIK "DELIJA" PAKUJE KOFERE! Poznati detalji oko odlaska štopera na Kipar!

Osim APOEL-a u Ljutice Bogdana za Savića sada nemaju druge primamljive ponude. Zvezda zbog svega što je defanzivac uradio za klub ne bi insistirala na nekoj prevelikoj zaradi na Saviću, a ako uspe da kroz procente zadrži ozbiljan udeo u njegovom vlasništvu mogla bi na kraju i finansijski dobro da prođe.

MILOJEVIĆ SAZNAO JEDNU DOBRU I JEDNU LOŠU VEST! Evo šta se u Zvezdi dešava pred Suduvu!

GENIJE ODGOVORIO "DELIJAMA": Sada sam neprijatelj broj jedan u Srbiji, ne volim ja Zvezdu zbog navijača...

Mada uvek postoji i rizik, ako APOEL ne uspe da pronađe kupca. Ostaje takođe da se vidi i šta će na sve reći sam igrač, ali rastanak je  sve bliži.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 4 godine

Sad i ovog neko uzima? Hahaha, koja komedija. Pa decko je operisan od fudbala, pobogu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija