• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

15:31

"DELIJE" RUŠE REKORDE! Crveno-beli će igrati pred KRCATIM TRIBINAMA!

Crvena zvezda

"DELIJE" RUŠE REKORDE! Crveno-beli će igrati pred KRCATIM TRIBINAMA!

Podeli vest

Ogroman odziv navijača Crvene zvezde na akciju pretprodaje sezonskih ulaznica. Rasprodate su tribine A i C, prodaja produžena i za vikend u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu

KK Crvena zvezda beleži rekordne rezultate u pretprodaji sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019-2020! Tokom nepunih 20 dana koliko traje akcija pretprodaje sezonskih ulaznica po izuzetno povoljnim cenama, prodat je rekordan broj sezonskih ulaznica što je već sada nezabeležen rezultat kada je ovakva vrsta akcije u pitanju u KK Crvena zvezda! Zbog ogromnog  interesovanja, ukupan kapacitet sezonskih ulaznica za tribine A i tribine C u pretprodaji je već  - rasprodat!

Samo tribine B i D će biti dostupne u subotu od 12 časova, kada počinje i prodaja na Malom Kalemegedanu i trajaće do 18 časova. U petak tribina nema u prodaji!

Zbog toga i velikog interesovanja zvezdaša, akcija prodaje sezonskih ulaznica biće produžena i tokom vikenda, i zaključena u nedelju 14.jula 2019. godine.

Tokom vikenda prodavaće se  sezonske ulaznice za tribine B i tribine D, kao i ulaznice za sve ostale sektore u halama koje su u prodaji (parteri, lože i mesta pored terena). Prodaja će se tokom vikenda obavljati isključivo u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, u subotu od 12-18 časova i u nedelju od 10-16 časova.Online prodaja i prodaja u TC Ušće, završena je u četvrtak.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija