• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

16:31

"ZVEZDAŠI" GA HOĆE NAZAD, ALI NIJE SVE BAŠ TAKO JEDNOSTAVNO! Štoper se oglasio o povratku na "Marakanu"!

Crvena zvezda

"ZVEZDAŠI" GA HOĆE NAZAD, ALI NIJE SVE BAŠ TAKO JEDNOSTAVNO! Štoper se oglasio o povratku na "Marakanu"!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek jedan je od ljubimaca navijača crveno-belih. Nema sumnje da bi ga vrlo rado ponovo gledali na "Marakani", ali Australijanac ipak umiruje situaciju

Štoper je ipak bio iskren u razgovoru za medije u Saudijskoj Arabiji pa je pokušao da umiru situaciju nakon što je Mitar Mrkela u superlativima govorio o Australijancu.

ZVEZDI NI EVRO, SAVIĆ ODLAZI BEZ OBEŠTEĆENJA? Šampion dobio zanimljivu ponudu od APOEL-a!

- Hvala na lepim rečima. Drago mi je što to čujem. Lep je osećaj kada shvatiš da si na ključne ljude u klubu ostavio takav utisak. To mi kao igraču mnogo znači. Ljudi me tamo očigledno cene. Potrudiću se da ne pokvarim utisak tako što ću ostati profesionalac i dobar čovek što je još važnije - citiraju saudijski mediji reči Degeneka.

Međutim, povratak nije tako blizu...

- Vidim šta navijači pišu, vidim da žele da se vratim u Crvenu zvezdu. Ali to nije tako lako. Moralo bi mnogo toga da se poklopi. Moja ljubav prema Crvenoj zvezdi nije sporna. Obožavam taj klub. Ali sa druge strane imam i ugovor ovde i moram da ga poštujem - zaključio je štoper.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija