• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2019

12:29

PORED KUZMIĆA, U UDESU POVREĐEN JOŠ JEDAN SPORTISTA! Evo kako se odvijala drama našeg reprezentativca!

Crvena zvezda

PORED KUZMIĆA, U UDESU POVREĐEN JOŠ JEDAN SPORTISTA! Evo kako se odvijala drama našeg reprezentativca!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić doživeo je ove subote tešku saobraćajnu nesreću na putu Banjaluka - Prijedor. Pored njega u udesu je učestvovao još jedan sportista

Pored srpskog reprezentivca još trojica momaka povređena su u nesreći koja se desila rano jutros u Ramićima na putu Banjaluka-Prijedor. Jedan od njih je i bokser Dražan Janjanin koji se oglasio nakon pretrpljenog šoka.

(FOTO) EKSKLUZIVNO! HELIKOPTER KOJI PREVOZI KUZMIĆA UPRAVO POLETEO IZ BANJALUKE!

Janjanin je za "Srpskainfo" prepričao kako se odvijao dramatičan incident na putu Banjaluka - Prijedor u Ramićima i kako je iz havarisanog automobila pokušao da izbavi sebe i prijatelja koji je vozio, dok su vatrogasci morali da intervenišu u slučaju Ognjena Kuzmića i njegovog prijatelja Bogdana Ilića:

- Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Kola su velikom brzinom išala iz suprotnog smera i skrenula u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brežuljak. Međutim i “porše” koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila, izjavio je za "Srpskainfo" Dražen Janjanin.

Bokser je još dodao da je automobil u kom se vozio nakon udarca završio na krovu, dok je "porše" u kom je bio košarkaš Crvene zvezde izgubio kontrolu i završio 200 metara dalje.

- Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta - dodao je bokser.

Srećom, povređeni iz ovog automobila prošli su bez težih povreda.

- Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, Ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju - zaključuje Janjanin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija