• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2019

15:31

(VIDEO) NOVA VIP MESTA NA "MARAKANI"! 2.697 zvezdaša od sada će imati privilegiju!

Crvena zvezda

(VIDEO) NOVA VIP MESTA NA "MARAKANI"! 2.697 zvezdaša od sada će imati privilegiju!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 20.45 igraju na svom stadionu revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve, u kom će pokušati da se iskupe za 0:0 i obezbede prolaz u narednu rundu

Za tu utakmicu spremne su i određene novine na zapadnoj tribini stadiona Rajko Mitić, pošto je završeno postavljanje novog VIP sektora.

- Na centralnom delu zapadne tribine, u sektoru VIP zapad, promenjene su stolice, pa će 2.697 gledalaca od sad imati privilegiju da uz znatno veću udobnost i uživanje prati voljeni klub. Moderne, nove stolice dominiraju centralnim dijelom zapada, a Crvena zvezda je ponosna što svojim vernim navijačima iz sezone u sezonu pruža mogućnost da sve više uživaju u utakmicama -  navodi se na klupskom sajtu.

 

Zvezdaši će iz novijeg i udobnijeg dela zapada moći da prate revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a cena ulaznice za ovaj sektor je 2.000 dinara.

Karte za duel sa Suduvom su u prodaji od 11. jula i trajaće do početka meča, a važiće i sezonske ulaznice čija je prodaja takođe u toku, ali u Zvezdinom servisu za članstvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija