• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2019

10:50

OHRABRUJUĆI ZNACI! KUZMIĆ STABILNO, ALI I DALJE VRLO OZBILJNO! Nove informacije o stanju srpskog košarkaša!

Crvena zvezda

OHRABRUJUĆI ZNACI! KUZMIĆ STABILNO, ALI I DALJE VRLO OZBILJNO! Nove informacije o stanju srpskog košarkaša!

Podeli vest

Zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno. Novi pregledi skenera glave i rendgena pluća pokazali da nema dodatnih komplikacija

Kako prenosi KK Crvena zvezda zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića je stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno.

- Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući. O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedelju brine izuzetan lekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedelju u bolnicu u teškom stanju. U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali  da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija - navodi se u saopštenju Zvezde.

ZVEZDA SE OGLASILA! Crveno-beli imaju nove informacije o stanju Kuzmića!

SINE, VRATI NAM SE ŽIV I ZDRAV! Kuzmić se bori za život, porodica očajna!

Foto: prijedordanas.com/Aleksandar Drakulić

 

Foto: prijedordanas.com/Aleksandar Drakulić

 

Crveno-beli su poručili da će nastaviti redovno da obaveštavaju o stanju košarkaša.

- KK Crvena zvezda shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izveštava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra. Zato još jednom molimo sve, da poštujući privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se nalazi Ognjen, informišu javnost o njegovom zdravstvenom stanju sključivo koristeći klupska saopštenja.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija