• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

16.07.2019

09:19

(20.45, RTS 1) ZVEZDO, SAD SE POKAŽI! Srpski prvak igra revanš meč 1. kola kvalifikacija za LŠ!

Crvena zvezda

(20.45, RTS 1) ZVEZDO, SAD SE POKAŽI! Srpski prvak igra revanš meč 1. kola kvalifikacija za LŠ!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde večeras moraju da pobede ukoliko žele da nastave put ka Ligi šampiona

Crveno-beli na svom stadionu dočekuju litvansku Suduvu (20.45, RTS 1) u revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona i posle 0:0 u Marijapolu samo im trijumf otvara vrate naredne runde.
Srpski šampion je i prošle godine igrao protiv istog rivala, ali u drugom kolu kvalifikacija i tada je upisao dve pobede. Najpre je u Beogradu bilo 3:0, a u revanšu u Litvaniji je sa rutinskih 2:0 potvrđen prolaz dalje.

Novac ne igra

Sada crveno-bele čeka teži zadatak, a toga je svestan i trener Vladan Milojević.

- Igramo protiv nezgodne ekipe, to se videlo i u Litvaniji. Dobro su organizovani, u svakom trenutku znaju šta hoće, odlično su uigrani, prvenstvo im je u toku i na maksimumu su što se tiče takmičarskog dela. Dobro se znamo i mislim da neće biti nekih velikih iznenađenja za revanš - kaže Milojević.

Nema dileme da je kvalitet na strani kluba s "Marakane". Dovoljno je da se pogleda vrednost Suduve, koja iznosi 4,2 miliona evra, a s druge strane, sam Marko Marin je skuplji i vredi pet miliona. Međutim, u Zvezdi su svesni da ne igra novac nego fudbaleri na terenu.

CRVENA ZVEZDA - SUDUVA 20.45 (0:0 prvi meč)


Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Adam Farkaš (Mađarska).

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić - Jovičić, Jovančić, Ivanić, Marin, Ben - Boaći.

SUDUVA: Kardum - Švrljuga, Kerla, Jankauskas, Živanović, Slavickas - Matulevičijus, Čađenović, Verbickas - Topčagić, Gotal.


- Moramo da znamo da ima dosta dobrih ekipa u Evropi. Nisu više ona vremena kada rival samo dođe da trenira i odigra utakmicu. Tako je i sa Suduvom. Imaju iskusnog trenera i dobre igrače, šampioni su svoje zemlje. Ono što je nama najveći problem i što me zabrinjava je to što naše ekipe u kvalifikacije ulaze iz pripremnog perioda, dok su mnogi rivali već u takmičarskom ritmu. Ali tako je kako je... - ističe Milojević.

Šef struke srpskog prvaka se osvrnuo i na duel od pre nedelju dana.

- Mi smo odigrali dobru utakmicu tamo, ali falila nam je završnica. Bilo je dosta dobrih stvari, ali i nekih koje ćemo morati da ispravimo. Nadam se da ćemo iz kola u kolo biti sve bolji. U ovakvim utakmicama je jako bitno da stvarate šanse i realizujete ih. Ovo je period u kom igrači tek ulaze u ritam i nadam se da ćemo poboljšati realizaciju - poručuje trener Zvezde.

(VIDEO) ZVEZDA SE ISPROMAŠIVALA U LITVANIJI! Crveno-beli pucali "ćorcima", odluka pada u Beogradu!

(VIDEO) MARIN SE BAŠ NALJUTIO! Da li je Zvezda oštećena za penal?


Kada se priča o golovima, oni se očekuju od Ričmonda Boaćija, ali povremeni reprezentativac Gane je u golgeterskoj krizi, koja traje gotovo cele godine.

- Boaći je imao je jako dobru sezonu pre odlaska u Kinu. Vukao je povredu više od mesec dana u finišu prošle sezone, falio nam je... Verujem uvek u svoje igrače i ubeđen sam da će Ričmond biti na nivou. Ono što me raduje jeste to da je dobro radio na pripremama. Očekujem da će vrlo brzo zaigrati kao pre - objašnjava strateg na klupi Zvezde.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Poziv navijačima

Milojević nije želeo da otkriva da li će biti nekih promena u sastavu u odnosu na tim od pre nedelju dana.

- Nemamo nekih zdravstvenih problema u timu, a videćemo večeras kakav će sastav biti. Želeo bih da pozovem navijače da nam pomognu jer smo na novom početku i nadam se da će sve biti kako treba - zaključuje Vladan Milojević.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija