• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2019

22:43 >> 22:34

(VIDEO) MAĐIONIČAR MARIN IZ ŠEŠIRA IZVUKAO POBEDU! Crveno-beli dočekali Boaćija za rutinu protiv Suduve, neka se spreme Finci!

Crvena zvezda

(VIDEO) MAĐIONIČAR MARIN IZ ŠEŠIRA IZVUKAO POBEDU! Crveno-beli dočekali Boaćija za rutinu protiv Suduve, neka se spreme Finci!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Suduve sa 2:1 u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i tako zakazali duel sa Helsinkijem u narednoj rundi

Ekipa Vladana Milojević konačno je prikazala igru kakva se od nje i očekuje. Ono što su navijači priželjkivali viđeno je ove večeri na "Marakani" gde su crveno-beli u potpunosti nadigrali rivala i bez mnogo problema zakazali duel sa šampionom Finske.

(VIDEO/FOTO) PODRŠKA OD "DELIJA"! Navijači Zvezde poslali poruke Mihajloviću i Kuzmiću!

Već na samom početku Zvezda je pokazala šta joj je cilj pa je već u trećem minutu Mohamed El fardu Ben sjajno proigrao Ričmonda Boaćija koji je konačno pokazao onu formu iz prve sezone u crveno-belom dresu i rutinski savladao Karduma, a navijače poslao u trans.

Nastavila se dominacija Beograđana koji su želeli da reše posao tokom prvih 45 minuta, a odlični Marko Marin ponovo je svojim "mađioničarskim trikovima" terao protivnike da se zapitaju šta se dešava na terenu. Na sjajan način pogodio je u 29. minutu za 2:0 i tako dosta olakšao posao šampionu Srbije.

Foto: Starsportphoto

Mogao je ponovo Boaći da se proslavi, ali je Kardum pred kraj prvog dela skrenuo loptu na stativu pa se reprezentativac Gane nije radovao drugi put na meču. Bojažljivo su Litvanci pokušavali, ali ništa ozbiljnije od jednog pokušaja Topčagića nije pretilo da ugrozi Borjana.

Jako loš potez Marka Gobeljića mogao je skupo da košta Zvezdu. Bek crveno-belih slomio je nogu Slavickasu u 60. minutu za direktan crveni karton pa su domaći morali sa 10 igrača da brane prednost. Doduše, daleko od toga da su je branili jer su u nekoliko navrata mogli ozbiljno da ugroze Litvance.

Tek u poslednjih 10 minuta Suduva se probudila i počela da preti. Prvo je Topčagić pogodio prečku, a na isti način uzvratio mu je Ben na drugoj strani, međutim, nije se menjao rezultat sve do 96. minutu kada je Hrvat iz redova litvanskog šampiona konačno pogodio i uneo nervozu u redove Zvezde poslednjih 60 sekundi, ali to nije promenilo gotovo ništa.

ZVEZDA NEMA ČEGA DA SE PLAŠI! Finci se kockali, pa prošli dalje

Crveno-beli se sada okreću drugom kolu i meču protiv Helsinkija 23. jula na "Marakani", ali pre toga čeka ih duel sa Javorom na istom mestu (subota, 20.00).

 

CRVENA ZVEZDA - SUDUVA 2:1 (2:0)

Boaći u 4. minutu, Marin u 29. minutu za Zvezdu - Topčagić u 96. minutu za Suduvu

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Adam Farkaš (Mađarska)

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Babić, Milunović, Rodić - Jovičić - Ben, Jovančić, Ivanić (od 82. Vukanović), Marin (od 87. Pavkov) - Boaći (od 62. Stojković).

SUDUVA: Kardum - Švrljuga, Kerla, Jankauskas, Živanović, Slavickas (od 62. Hladik) - Golubickas, Čađenović, Verbickas (od 76. Rikets) - Gotal (od 51. Tadić), Topčagić.  

Tok meča:

KRAJ! Zvezda ide u drugo kolo!

96. minut - GOOOOL! 2:1, Topčagić smanuje, drhtaće crveno-beli poslednjih 60 sekundi!

90. minut - Igraće se šest minuta nadoknade!

89. minut - Kakav napad Zvezde. Prvo je pokušao Rodić, a na odbijenu loptu naleteo Ben i raspalio po prečki! Bilo je jako blizu!

87. minut - Poslednja promena u Zvezdi, umesto Marina na terenu je Milan Pavkov.

86. minut - PREČKA! Odlična prilika za Topčagića koji je odlično dočekao centaršut na nekih sedam metara od gola, ali mu se okvir gola isprečio.

83. minut - Sada je Ben pao u kaznenom Litvanaca, ali opet bez reakcije glavnog arbitra.

82. minut - Druga izmena u domaćem sastavu, umesto Ivanića u igri je Aleksa Vukanović.

78. minut - Izbio je Stojković na golmana Karduma, ali ga je jedan igrač Suduve odgurnuo. Sudija Farkaš nije pokazao na belu tačku.

76. minut - Poslednja promena u redovima Suduve. Umesto Verbickasa u igri je napadač Tosejnt Rikets.

73. minut - Zvezda kontroliše utakmicu i pored toga što igra sa igačem manje. Gosti ne uspevaju da zaprete Borjanu.

62. minut - Prinudna promena u Zvezdi nakon isključenja Gobeljića, umesto Boaćija u igri je Filip Stojković. Na drugoj strani umesto povređenog Slavickasa ulazi Hladik.

59. minut - CRVENI KARTON ZA GOBELJIĆA! Uleteo je bek Zvezde sa dve noge u Slavickasa i sudija Farkaš nije imao dilemu.

57. minut - Prema zvaničnim podacima Zvezdu na premijeri ove sezone prati 23.751 gledalac.

51. minut - Prva promena na meču i to u gostujućem sastavu. Umesto Gotala u igri je Tadić.

48. minut - Umalo 3:0 za Zvezdu! Nakon centaršuta Marina pokušao je Boaći, ali lopte ide pored gola.

46. minut - Utakmica je upravo nastavljena!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Zvezda rutinski odrađuje posao!

45. minut - Igraće se još minut nadoknade.

43. minut - Nastavlja se inicijativa crveno-belih, odlični potezi Marina.

39. minut - STATIVA! Ponovo je pretio Boaći, ali ovoga puta dobro reaguje Kardum i sreće loptu dovoljno da spreči novi pogodak napadača crveno-belih.

29. minut - GOOOOOOOL! MARIIIIN! Crveno-beli rutinski dolaze do novog pogotka! Majstorije kapitena Zvezde! Sada se lakše diše na "Marakani".

 

 

16. minut - Moglo je biti opasno, pokušao je Topčagić da iznadi Borjana, ali nije dobro zahvatio loptu koja je nakon centaršuta završila preko gola.

14. minut - Nakon vođstva crveno-belih malo je opao ritam meča, ali Zvezda konstantno pokušava da probije odbranu Suduve i olakša nastavak utakmice još jednim pogotkom.

4. minut - GOOOOOOL! Vodi Zvezda, Boaći odmah dovodi crveno-bele u prednost! Sjajno je Ben proigrao napadača koji pogađa mrežu Litvanaca.

 

 

1. minut - Utakmica je upravo počela. Početni udarac izveli su igrači Suduve.

 

 

20.40 - Očekuje se da stadion bude solidno popunjen pa će na premijeri u novoj sezoni Zvezdu gledati oko 25 do 30 hiljada navijača.

20.25 - Crveno-beli će osluškivati šta se dešava na Farskim Ostrvima gde Toršavn igra sa Helsinkijem revanš meč prvog kola. Finci su pobedili na domaćem terenu sa 3:0, ali sada Farani imaju 1:0 posle 25 minuta igre.

20.15 - Podsećanja radi, ovo je četvrti duel Zvezde i Suduve za manje od godinu dana. Pre sedam dana bilo je 0:0, dok je prošle sezone u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Zvezda prvo slavila u Beogradu sa 3:0, a onda potvrdila prolaz uz 2:0 u Litvaniji.

20.12 - Šansu sa klupe čekaće: Popović, Vulić, Pavkov, Simić, Stojković, Jevtović i Vukanović. 

19.50 - Vladan Milojević na meču protiv Suduve neće moći da računa na povređenog Radovana Pankova, a da stvar bude gora pridružili su mu se i još dvojica novajlija, Hose Kanjas i Tomane. Međutim, dobra vest je da se u sastavu nalazi Milan Jevtović koji se uspešno oporavio.

19.45 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve. Ekipa Vladana Milojevića ima priliku da pred "delijama" osigura plasman u narednu rundu i (verovatan) duel sa Helsinkijem. Uz informer.rs pratite dešavanja sa "Marakane".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Ђубре једно кретенско!Поломио човеку ногу!Да се ја питам не би ти више смео ни да приђеш било ком фудбалском терену!Водити са два нула и на крају спашавати резултат.ПС.Знате ли колико нас је престало да навија за Звезду када је пре неколико деценија на истом стадиону изгубила од Приштине са два према према један?У сред Београда су албанци урлари да ми још у ушима то букти!То је тада била таква брука да смо масовно напуштали наклоност према звезди.На тадашњој ,,Маракани,, често нас је било и по сто хиљада.Није била подела ,,север - југ,,! Није било ничега ружног као данас!Криминалци добили титуле - вође навијача?

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59