• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2019

22:27

SJAJNE VESTI, KUZMIĆ LAKŠE DIŠE! Oporavak košarkaša dobro napreduje!

Crvena zvezda

SJAJNE VESTI, KUZMIĆ LAKŠE DIŠE! Oporavak košarkaša dobro napreduje!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić nakon operacije koja je obavljena u sredu može bez problema da diše

Oporavak košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije, posle teških povreda zadobijenih u nedelju u saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka - Prijedor, dobro napreduje. Kako prenose Novosti  sad se već sa velikom sigurnošću isključuje mogućnost eventualnih komplikacija.

Kuzmića je u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije, kao što je bilo i planirano, operisao tim lekara, koji je vodio dr Srbislav Pajić, specijalista maksilofacijalne hirurgije u Urgentnom centru, a hirurški zahvat je trajao dva sata.

- Sanirali smo povrede lica i obe vilice. S obzirom na teške maksilofacijalne povrede koje je košarkaš zadobio u saobraćajnoj nesreći, zbog kojih nije mogao normalno da diše,bila je to jedna od zahtevnijih operacija, ali prošla je bez komplikacija - prenose Novosti.

JOŠ UVEK U INDUKOVANOJ KOMI! Kuzmić uspešno operisan!

(FOTO) SESTRINSKA LJUBAV JE NAJJAČA! Kuzmiću stigla još jedna dirljiva poruka!

Isti izvor navodi da je Kuzmić tokom i posle operacije hemodinamski stabilan, što znači da su svi vitalni parametri u granicama normale. Kuzmić je po podne, prema nezvaničnim informacijama iz UC, još bio intubiran. Tubus omogućava prolaz vazduha do pluća, i u redovnim okolnostima se uklanja kada se pacijent probudi iz anestezije. Kod Kuzmića je, ipak, specifično to što je u komi.

(TVIN) KUZMIĆEVA SUPRUGA STIGLA U KLINIČKI CENTAR! Košarkaš bolje, ali i dalje u komi, čeka ga operacija!

Kuzmiću je problem sa disanjem pravila polomljena gornja vilica. Ona je shirurškom intervencijom "povezana" i vraćena na svoje prorodno mesto, a sanirane su i druge povrede lica. Funkcija pluća je sve bolja, s i posle zahvata lekari su Kuzmića ostavili u indukovanoj komi, u koju je zbog jakih bolova uveden još u nedelju u Kliničkom centru u Banjaluci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59