• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2019

18:54

(VIDEO) ZVEZDA NAŠLA POJAČANJE U AMERICI? Crveno-beli naciljali pleja, čeka se rasplet!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA NAŠLA POJAČANJE U AMERICI? Crveno-beli naciljali pleja, čeka se rasplet!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda u potrazi je za pojačanjem na poziciji plejmejkera. Nakon što je postalo jasno da novi igrač crveno-belih neće biti Miloš Teodosić , crveno-beli su se okrenuli drugim rešenjima

Dugo čekani plejmejker šampiona ABA lige mogao bi da postane Kanađanin grčkog porekla, Naz Mitrou-Long koji je ovog leta nosio dres Klivlend Kavalirsa u Letnjoj ligi.

(VIDEO) SJAJNE VESTI! Kuzmić se probudio iz kome!

Prošle sezone 25-godišnji plejmejker igrao je za drugi tim Juta Džeza u "Džej" ligi za ekipu Solt Lejk sitija, ali je imao priliku i da 14 puta igra u NBA, ali bez velikog uspeha.

Ono što koči crveno-bele jeste i činjenica da Klivlend razmišlja da potpiše ugovor sa Kanađaninom koji je ovog leta imao dobre partije u Letnjoj ligi igajući za Kavse.

Tokom prethodne sezone u "Džej ligi" beležio je 18 poena, 4,6 asistencija i 6,1 skok po meču, dok je u NBA uspeo da upiše samo 1,1 poen i 1,1 asistenciju na 14 utakmica na kojima je igrao prosečno po šest minuta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

Kod navijača se javlja problem da li navijati za srpsku Zvezdu ili "Američko crvenu Zvezdu.E kakva se košarka igrala kod nas,kada su u Zvezdi I Partizanu igrali ........ić,........ić,........ić I ostali Slavnići,Kapidzići,Kićanovići,Dalipagići.......Razlika ogromna,priznajte !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija