• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2019

13:20

DEGENEK SE ODRIČE 200.000 EVRA ZBOG ZVEZDE! Strepnja na "Marakani", Ali Hilal ne popušta!

Crvena zvezda

DEGENEK SE ODRIČE 200.000 EVRA ZBOG ZVEZDE! Strepnja na "Marakani", Ali Hilal ne popušta!

Podeli vest

Crvena zvezda želi da vrati Miloša Degeneka, ali ne može da parira Al Hilalu kada je plata u pitanju, pa je novac glavni kamen spoticanja

Međutim, kako Telegraf prenosi srpski šampiion ima plan. U pitanju je kombinacija sa Al Hilalom, po kojoj bi Degenek bio na pozajmici u Zvezdi, a klub iz Saudijske Arabije, gde je Degenek prekobrojan kod novog trenera, plaćao bi deo njegove plate.

Degenek ima velika primanja, a Arapi žele da se oslobode bar jednog dela. Degenek u klubu iz Rijada ima platu od oko 1.500.000 evra, a maksimum koji Zvezda može da mu isplati je oko 400.000 evra. 

IMA SAMO JEDAN PROBLEM! Zvezda hoće Degeneka - Degenek hoće u Zvezdu, ali...

"DELIJE", NEMOJTE DA BRINETE! Obezbeđen prenos meča protiv Helsinkija, evo i gde!


U  toku su pregovori sa Zvezdom - Al Hilalom i Degenekom, kako bi se našla računica da se fudbaler vrati na Marakanu. Verovatno će i Degenek morati da se odrekne jednog dela novca, a u zavisnosti od toga koliki iznos Arapi žele da otpišu, zavisiće i da li će se posao realizovati.

Kako prenosi isti izvor Degenek je spreman da se odrekne najviše 200.000 evra na godišnjem nivou. S druge strane Arapi žele da se taj iznos udvostruči, kako na Degeneka ne bi trošili više od milion evra dok je na pozajmici u Zvezdi. Procenjuje su da se šanse oko 60 odsto da se transfer realizuje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija