• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2019

19:10

RENOVIRANJE NA "MARAKANI"! Zvezda dobila novi semafor, jedan od najvećih u Evropi!

Crvena zvezda

RENOVIRANJE NA "MARAKANI"! Zvezda dobila novi semafor, jedan od najvećih u Evropi!

Podeli vest

Uređenje stadiona „Rajko Mitić“ koje traje više od mesec dana danas je dobilo krunu – novi semafor

Nakon dve nedelje radova, kako je i bilo najavljeno, "Marakana" je dobila novi semafor. Konstrukcija koju je činio stari „lampaš“ potpuno je skinuta, a njeno mesto zauzeo je novi, moderan semafor.

(FOTO) MILOJEVIĆ UŠAO U ISTORIJU! Trener Zvezde uradio nešto što "Marakana" nikada nije doživela!

Sa površinom od 90 metara kvadratnih Zvezdin semafor jedan je od najveći u Evropi. Njegove dimenzije iznose 15,36 metara širine i 5,76 metara dužine.

Ostalo je da se povežu električne instalacije, tako da premijeru novog semafora ne očekujemo na prvoj utakmici u prvenstvu u subotu protiv Javora.

Novi semafor nalazi se na dobro poznatoj lokaciji na vrhu južne tribine. Iako se razmišljalo o mogućnosti promene lokacije semafora, odlučeno je da i dalje zvezdaši prate vreme, rezultat i strelce na utakmici na staroj poziciji u vrhu južne tribine. To mesto je postalo antologijsko i zato je novi semafor stavljen na isto mesto.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija