• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

21:56 >> 21:53

(VIDEO) ZVEZDA POBEDOM KRENULA U ODBRANU TITULE! Crveno-beli savladali Javor, "Marakana" videla Žandera i Jovičićevu bombu!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA POBEDOM KRENULA U ODBRANU TITULE! Crveno-beli savladali Javor, "Marakana" videla Žandera i Jovičićevu bombu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Javora iz Ivanjice sa 2:0 u prvom kolu Superlige Srbije i tako na odličan način najavili odbranu trona u domaćem šampionatu

Onako kako su i priželjkivali crveno-beli su krenuli u pohod ka novoj šampionskoj tituli. Odlična igra i zadovoljna publika je nešto najbitnije posle uvodnog meča Superlige Srbije.

(VIDEO) SEZONA U SRBIJI TEK POČELA, A VEĆ IMAMO KANDIDATA ZA GOL GODINE! Jovičićeva bomba na premijeri!

Ekipa Vladana Milojevića imala je potpunu dominaciju terenom protiv povratnika u elitu. Bilo je prilično dosadno sve dok nije pukla "bomba" u 28. minutu kada je Branko Jovičić sa nekih 16 metara raspalio po lopti i ostavio Jevrića nemoćnim.

Ceo posao crveno-beli su rešili do kraja prvog poluvremena, tačnije u 45. minutu kada je Đerić napravio veliku glupost, srušio Bena u svom kaznenom i dobio drugi žuti karton. Šampion Srbije je penal pretvorio u gol preko napadača koji je bio srušen i tako već tada postavio konačan rezultat.

Mogla je pobeda da bude i ubedljivija, ali je Jevrić vadio "kestenje iz vatre" u nekoliko navrata. Odličan debi u novom klubu imao je Brazilac Žander koji je zaslužio ovacije navijača, a ono što je možda nedostajalo Zvezdi, brzinu, doneo je Milan Jevtović koji je konačno počeo meč kao starter.

"ZVEZDAŠI" SE BAŠ I NISU UŽELELI FUDBALA! Mizerna poseta na premijeri crveno-belih u Superligi Srbije!

Sada je pred crveno-belima da se spreme za sredu kada na "Marakanu" dolazi Helsinki. Drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona igra se od 20.45.

CRVENA ZVEZDA - JAVOR 2:0

Stadion: Rajko Mitić,  Sudija: Lazar Lukić

Jovičić u 28. minutu, Ben u 45. minutu (penal) za Zvezdu

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković,  Milunović, Babić, Žander (od 72. Simić) - Jovičić, Ivanić (od 64. Vulić) - Jevtović, Marin, Ben - Pavkov (od 72. Boaći).

JAVOR: Jevrić - Đerić, Kolaković, Amanović, Jevremović - Piščević, Kuveljić - Dolmagić, Petković, Marković (od 46. Jovanović) - Mrkaić.

KRAJ MEČA! Zvezda bez većih problema dolazi do prve pobede!

90. minut - Još tri minuta nadoknade na "Marakani".

84. minut - Povukao je Ben protivnika za dres i zaradio žuti karton.

76. minut - Prilika sada i za Boaćija, ali ponovo siguran golman Javora.

74. minut - Samo što je ušao odmah preti Simić, ipak odbranio je Jevrić njegov šut.

72. minut - Dvostruka izmena u redovima Zvezde. Umesto novajlije Žandera, koji je ispraćen aplauzima, ulazi Veljko Simić, a Ričmond Boaći menja Pavkova.

64. minut - Promena u domaćem sastavu, umesto Ivanića u igri je Miloš Vulić.

63. minut - Prva prilika u nastavku za Javor, Mrkajić je šutirao, ali bez pretnje po Zvezdin gol.

61. minut - Nastavlja Zvezda da pokušava, ovoga put Ivanić, ali njegov šut ide preko gola.

52. minut - Pokušaj Bena, ali lak posao za Jevrića jer je lopta išla pravo u njega.

47. minut - Kratak prekid meča zbog bakljade i vatrometa na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, prva promena u redovima Javora. Umesto Markovića u igri je Jovanović.

KRAJ PRVOG POLUVEMENA! Zvezda lako do sigurne prednosti, Javor do kraja sa igračem manje!

45. minut - GOOOOL! VODI ZVEZDA 2:0! Siguran Ben!

43. minut - Kakva glupost Đerića koji pravi penal nad Benom i dobija drugi žuti karton za isključenje! Ben ima priliku da pogodi sa bele tačke.

38. minut - Velika šansa za Bena, prešao je napadač Zvezde i golmana Jevrića, ali je bio previše iskosa pa je njegov šut otišao pored gola.

34. minut - Ponovo Jovičić. Još jedan sjajan šut veziste šampiona Srbije, ovoga puta malo pored desne stative.

33. minut - Odlična akcija Zvezde, peta Jevtovića do Ivanića pa šut Marina koji ide pored gola.

31. minut - Faul Đerića koji dobija prvi žuti karton na meču.

30. minut - Pokušao je Javor odmah da uzvrati, ali slab udarac Dolmagića omogućio je golmanu Zvezde laku intervenciju.

28. minut - GOOOOOOL! KAKAV GOL BRANKA JOVIČIĆA! Projetil veziste crveno-belih za vođstvo!

 

17. minut - Preti Zvezda. Nakon centaršuta Žandera probao je Pavkov, ali pored gola gostiju.

13. minut - Bilo je opasno po Zvezdu. Petković je pokušao posle prekida, ali nije lepo zahvatio loptu koju je Borjan izbacio u korner.

8. minut - Šansa sada za Javor, Đerić je šutirao, ali pravo u Milana Borjana.

6. minut - Velika prilika za Zvezdu, majstorija Marina koji se oslobodio čuvara. Pokušao je kapiten da uposli Milana Pavkova koji je zakasnio da loptu samo pogura u mrežu Javora.

4. minut - Prva prilika na meču za Nemanju Milunovića. Nakon kornera najviši u skoku bio je štoper crveno-belih, ali lopta ide pored gola.

1. minut - Utakmica je upravo počela, početni udarac izveli su fudbaleri Javora.

19.42 - Jedna od novina na "Marakani" na ovom meču jeste i novi semafor koji je postavljen pre dva dana.

 

 

19.31 - Vladan Milojević je odlučio da priliku od prvog minuta pruži novajliji Žanderu koji će igrati na beku. Na klupi su ostali: Popović, Gajić, Vulić, Jovančić, Simić, Vukanović, Boaći. Rezevisti Javora su: Lazović, Maričić,. Krnić, Pavišić, Sević, Jovanović, Cuckić.

19.10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču prvog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Javora. Ekipa Vladana Milojevića želi da pobedom protiv tima iz Ivanjice na najbolji način najavi duel sa Helsinkijem u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona ove srede. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa beogradske "Marakane".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija