• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2019

09:00

KOMUNICIRA SA PORODICOM! Kuzmić potpuno svestan, u ponedeljak izlazi sa intenzivne nege!

Crvena zvezda

KOMUNICIRA SA PORODICOM! Kuzmić potpuno svestan, u ponedeljak izlazi sa intenzivne nege!

Podeli vest

Stanje Ognjena Kuzmića je sve bolje! Naš košarkaš koji je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći uspešno se oporavlja i potpuno je svestan

- Dobre vesti: Ognjen Kuzmić će u ponedeljak biti premešten sa intenzivne nege na odeljenje. Svestan je i komunicira sa osobljem i porodicom - napisao je novinar Zoran Šarenac inače i prijatelj porodice Kuzmić.

Centar Crvene zvezde imao je teške povrede, operisana mu je i polomljena vilica, a nekoliko dana je bio i u indukovanoj komi. 

POSLEDNJE VESTI! Kuzmić svestan, diše samostalno, komunicira sa lekarima....

Posle udesa Kuzmić je dobio veliki broj poruka podrške, a posebno emotivno o njemu govorio je selektor Srbije Aleksandar Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija