• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2019

12:46

POSLE BOMBE! Jovičić: A, ko bi se kladio na mene?

Crvena zvezda

POSLE BOMBE! Jovičić: A, ko bi se kladio na mene?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Javor rezultatom 2:0, a prvi pogodak, prava majstorija, delo je Branka Jovičića

- Siguran sam da me nije bilo ni u ponudi da ću prvi postići gol, ali tako se desilo. Šalu na stranu, igram takvi poziciju da nisam često u završnoj trećini terena. Mnogo mi je drago što sam otvorio domaće takmičenje golom, a nadam se da će u nastavku sezone biti još više pogodaka - rekao je Jovičić.

Ponovo se u sličnoj situaciji našao Jovičić, ali tada je lopta otišla preko gola.

- Još jednom sam se našao u prilici da šutiram sa polu distance. Dosta je dobro za defanzive vezne igrače kada se to desi, trudiću se da što više u budućnosti pomažem napadačima.

ZVEZDA ĆE IZGUBITI NOVAC! Milojević precrtao još jednog stranca!

U istoriji će ostati zapisano da je prezime Jovičić prvo koje se kao strelac gola pojavilo na novom semaforu na Marakani.

- Nisam mnogo razmišljao o tome ko će postići prvi gol, bilo mi je najvažnije da otvorimo sezonu pobedom, ali naravno da mi je velika čast što sam baš ja dao taj prvi pogodak.

Zvezdin vezista zadovoljan je starom sezone svoje ekipe.

- Ostvarili smo vrlo bitnu pobedu, znamo da nam je prvenstvo prioritet. Mnogo nam je važno što smo na startu sezone trijumfovali na obe utakmice kod kuće. Odigrali smo dobar meč protiv Javora, imalo smo igrača više u drugom poluvremenu, mogli smo da damo još neki gol, ali, ako možemo da biramo, neka te propuštene prilike nadoknadimo na utakmici sa Helsinkijem - poručio je Jovičić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17