• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2019

13:58

AKO DOĐE DO PLEJ-OFA ZVEZDA ĆE BITI POVLAŠĆENA! Evo ko su joj potencijalni rivali!

Crvena zvezda

AKO DOĐE DO PLEJ-OFA ZVEZDA ĆE BITI POVLAŠĆENA! Evo ko su joj potencijalni rivali!

Podeli vest

Ukoliko Crvena zevzda u 2. kolu kvalfikacija za Ligu šampiona eliminiše Helsinki u 3. će se najverovatnije sastati sa Kopenhagenom koji igra sa Nju Sejntsom iz Velsa

Zvezda ne samo da je uzvukla rivala sa kojim može da igra i eliminiše ga, ali i izbegla okršaj sa Ajaksom i Dinamo, nego je i dodatno profitirala. 

Kopenhagen ima povlašćen status, pa bi Zvezda njihovom eliminacijom preuzela tu ulogu i u plej-ofu čekala potencijalno lakšeg protivnika.

ZVEZDO, U KOPENHAGENU SU PADALI VELIKANI! Danci ne uteruju strah u kosti, ali...

SA NJIMA MOŽE DA SE IGRA! Zvezda protiv Kopenhagena u 3. kolu kvalifikacija za LŠ! Ide u Poljsku ili Letoniju ako ne prođe Helsinki

Žreb biti obavljen pre odigravanja prvih utakmica, koje su na programu 6. i 7. avgusta i nedelju dana kasnije, kada se igraju revanši. Žreb za plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona je na programu 5. avgusta.

Projektovano bi Zvezdi u plej-ofu mogući protivnici mogli biti  BATE, Jang Bojs, APOEL ili Slavija iz Praga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija