• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

15:37

(20.00, ARENA 1) ZVEZDA VEŽBA ZA FINCE! Šampion Srbije dočekuje Radnički!

Crvena zvezda

(20.00, ARENA 1) ZVEZDA VEŽBA ZA FINCE! Šampion Srbije dočekuje Radnički!

Podeli vest

Crvena zvezda protiv Radničkog hvata zalet za Helsinki i izazove u Ligi šampiona! Fudbaleri crveno-belih u subotu (20.00, Arena sport 1) dočekuju niški Radnički u okviru 2. kola Linglong Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića očekuju da protiv aktuelnog vicešampiona slave i na najbolji način najave revanš s Helsinkijem u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda će u sredu u Finskoj braniti prednost od 2:0 sa "Marakane", a ukoliko prođe dalje, protivnik će joj najverovatnije biti Kopenhagen.

Potrebno strpljenje

Trener Vladan Milojević najavljuje da će protiv Radničkog šansu možda dobiti i letošnja pojačanja, koja do sada nisu bila u konkurenciji za tim zbog povreda i nespremnosti.

- Imamo iskustvo s gustim rasporedom utakmica. Forma se, međutim, podiže kroz mečeve. Moramo da bacimo u vatru i rovite fudbalere, jer nema drugog načina da uđu u formu. Letnja pojačanja imaju kvalitet. Žander se već predstavio publici, Kanjas ima iskustvo iz Primere i PAOK-a, odličan je igrač. Tu je i Tomane, ostvario je mnogo u portugalskom fudbalu, Krstović je talentovan. Tražim od javnosti malo strpljenja jer se svi oni oporavljaju od povreda. Pankov je fit, u konkurenciji je, a spremni su i Degenek i Kanjas - najavljuje Milojević.

Promene u timu

Moramo da bacimo u vatru i rovite fudbalere, jer nema drugog načina da uđu u formu
Vladan Milojević, trener Zvezde


Uprkos tome što će trener tima s "Marakane" šansu možda dati nekim rezervistima, on ističe da su tri boda prioritet za njegovu ekipu protiv Radničkog.

- Radnički je bio fantastičan prethodne sezone. Imali su kontinuitet, ali tokom leta ostali su bez velikog broja kvalitetnih igrača. Pobeda u prvom kolu koju su ostvarili nagoveštava da hvataju zamajac i da će se fokusirati na prvenstvo. Mi ne menjamo našu filozofiju i spremni smo za novi izazov - dodaje Milojević.

(VIDEO) ZVEZDA OBRADOVALA NAVIJAČE PRED RADNIČKI! Crveno-beli delili karte i pozvali na meč sa Nišlijama!


On očekuje da prvenstvo ove sezone bude zanimljivo, kao i da će sve biti mnogo jasnije kada se završi prelazni rok i svi formiraju ekipe.

- Pregršt je kvalitetnih igrača koji traže inostrani angažman, a klubovi zbog budžeta vagaju opcije. Videćemo prvog dana po završetku prelaznog roka kako sve ekipe izgledaju. Mislim da će TSC iz Bačke Topole biti prijatno iznenađenje, a verujem da će dobrom fudbalu doprineti i bolji tereni - zaključuje Milojević.

NISAM SE TRKAO SA LAVOM, ALI SAM MOŽDA BRŽI I OD NJEGA! Boaći o Benu, Pavkovu, trci sa "kraljem džungle", Ligi šampiona...

PROPAO TRANSFER! Jovičića POVREDA sprečila da ode u Francusku!

Oporavio se Haskić

Trener Radničkog Simo Krunić poručuje da njegov tim u Beograd ne dolazi s belom zastavom i da će se boriti da makar osvoji bod protiv favorizovanog domaćina.

- Svesni smo koliko je Zvezda jaka. Imaju veliki fond igrača i protiv nas će izaći u najboljem sastavu. Pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Ne mogu da računam na Dejana Melega i Erika Jirku, pošto su pozajmljeni iz Zvezde. Povređen je Japanac Noma, ali se oporavio Nermin Haskić. Stigao nam je i Filip Knežević, biće u protokolu, videćemo koliko je spreman - otkriva Krunić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

Ma kakva Arena 1. Nigde nisam mogao da našem utakmicu. Tek na nekomdesetom sajtu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija