• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

21:59 >> 21:56

(VIDEO) SKOČI DAJ GOL GLAVOM! Pavkov i Ben za miran put u Finsku!

Crvena zvezda

(VIDEO) SKOČI DAJ GOL GLAVOM! Pavkov i Ben za miran put u Finsku!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radničkog iz Niša sa 2:0 u drugom kolu Superlige Srbije. Ekipa Vladana Milojevića na krilima Milana Pavkova i El fardu Bena upisala je još jednu ovosezonsku pobedu

Ekipa šampiona Srbije nastavila je da pruža odlične partije i u novoj superligaškoj sezoni. Crveno-beli su savladali Radnički na isti način kao i prošle godine u isto vreme. Tada su "meraklije", takođe u drugom kolu, stigle u Beograd, a kući su ispraćene sa istim rezultatom.

(FOTO) PROTIV HELSINKIJA 36.000, A NA DERBIJU KOLA POLUPRAZAN STADION! Ponovo slaba poseta na "Marakani"!

Gosti su možda na bolji način otvorili meč, ali nisu uspeli da budu koncentrisaniji u završnici. Kao da je Čumić uplašio kada je sredinom prvog poluvemena mogao da pogodi mrežu iz čak tri pokušaja, ali je bio blokiran.

U pravo vreme domaći su stigli do prednosti. Milan Jevtović je probio po desnoj strani, centrirao do imenjaka Pavkova koji je ispunio želju navijača i "skočio i dao gol glavom". 

Usledio je period nešto mirnije igre, a konačan rezultat postavio je El fardu Ben koji je naleteo na odbijenu loptu Mirka Ivanića i pogodio mrežu. Mogao je Čumić da se iskupi i postigne počasan pogodak, ali loptu sa gol linije u samom finišu meča skinuo Radovan Pankov.

Pored njega, publika je imala priliku da vidi i Hosea Kanjasa, odnosno povratnika Miloša Degeneka, koji je na ovom meču igrao na poziciji desnog beka. Dobre partije pružile su novajlije što je posebno obradovalo navijače.

NISAM SE TRKAO SA LAVOM, ALI SAM MOŽDA BRŽI I OD NJEGA! Boaći o Benu, Pavkovu, trci sa "kraljem džungle", Ligi šampiona...

Zvezdu sada čeka put u Finsku na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija. Prvi meč crveno-beli su rešili u svoju korist sa 2:0, a u sredu od 18.00 pada konačna odluka ko će na megdan (najverovanije) Kopenhagenu.

 

 

 

 

 

 

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠ 2:0 (1:0)

Pavkov u 41. minutu, Ben u 85. minutu za Zvezdu

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Jovan Šegrt

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Pankov, Degenek, Babić, Žander – Kanjas (od 72. Vulić), Jovančić – Jevtović (od 83. Vukanović), Ben, Simić (od 63. minuta Ivanić) – Pavkov.

RADNIČKI: Petrović - Todorovski, Stevanović, Ostojić, Đorđević - Bondarenko, Batrović (od 72. Knežević) - Stojanović (od 69. Haskić), Tomić, Čumić – Mihajlović.

Tok meča:

KRAJ MEČA! Zvezda upisuje drugu pobedu u Superligi Srbije!

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

88. minut - Čuva Pankov gol Zvezde! Čumić je umakao čuvarima i lobovao već savladanog Borjana, ali je stigao štoper crveno-belih da skine loptu sa gol linije.

85. minut - GOOOOOOL! BEN! Šutirao je Ivanić, a golman Radničkog odbio loptu do napadača crveno-belih kome nije bilo teško da pogodi mrežu!

 

 

84. minut - Neopreznost u odbrani Radničkog, ali nije to uspeo da kazni Ben. Šutirao je napadač Zvezde pravo u golmana Petrovića.

83. minut - Poslednja promena Vladana Milojevića. Umesto Jevtovića u igri je Vukanović.

80. minut - Bila je ovo dobra prilika za goste, ali Žander blokira šut Čumića.

72. minut - Dve promene, po jedna na obe strane. Filip Knežević ulazi umesto Batrovića , dok je Kanjas prepustio mesto Milošu Vuliću.

69. minut - Menja sada i Simo Krunić. Umesto Stojanovića u igri je Nermin Haskić.

65. minut - Kakva glupost Stevanovića. Šutirao je Jevtović, a njegov udarac nije uspeo da uhvatio golman Petrović koji je već stigao da je uhvati, ali je štoper gostiju gurnuo ka golmanu i sudija Šegrt pokazao indirektan udarac. Ipak, nije uspeo Ben da pogodi gol Radničkog.

63. minut - Prva promena na meču, umesto Veljka Simića u igri je Mirko Ivanić.

62. minut - Odlični potezi Saše Stojanovića koji je prevario Babića i onda šutirao, ali njegov udarac odlično blokira Pankov.

50. minut - Prva prilika u nastavku meča za povratnika u Beograd, Miloša Degeneka, ali ništa od svega na kraju.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, igrači Radničkog kreću sa centra.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Zvezda golom Pavkova vodi protiv Radničkog!

45. minut - Igraće se još jedan minut nadoknade.

41. minut - GOOOOOOOL! ZVEZDA VODI! Pavkov odlično prati centaršut Jevtovića i dovodi domaćina u prednost.

 

 

40. minut - Bilo je vrlo neprijatno za Zvezdu. Odličan pas Tomića prihvatio je Čumić koji je izašao sam na Borjana. Pokušao je igrač Nišlija da lobuje golmana Zvezde koji je istrčao iz kaznenog. Tražili su indirekt gosti jer su mislili da je čuvar mreže igrao rukom, ali se na snimku videlo da ga je lopta pogodila u glavu.

33. minut - Nakon centaršuta Žandera Ben nije uspeo da dobro zahvati loptu pa je njegov šut otišao daleko iznad gola Nišlija.

25. minut - Dobar pokušaj Nemanje Tomića, njegov šut ide malo iznad prečke Borjanovog gola.

23. minut - Odlična kombinacija Bena i Pavkova završava se udarcem nekašnjeg napadača Olimpijakosa. Ipak, brani Petrović.

Foto: Starsportphoto

18. minut - Evo i ozbiljne šanse za Zvezdu. Posle centaršuta iz kornera El fardu Bena glavom je probao Srđan Babić, ali je poslao loptu daleko iznad gola Petrovića.

16. minut - Velika prilika za goste! Čumić je ostao sam na nekih 10 metara od gola, prvi put njegov udarac je izblokirao Kanjas, drugi put Žander, ali je i treći pokušaj imao vezista Radničkog koji je tada šutnuo pored gola.

14. minut - Za sada nema pravih prilika na obe strane. Radnički je pokušao da zapreti, ali nije bilo opasnosti po crveno-bele. Crveno-beli kontrolišu posed lopte.

6. minut - Odličan prodor Žandera. Naterao je Brazilac Stevanovića da napravi faul u opasnoj poziciji, ali pokušaj Pavkova ide preko gola.

1. minut - Utakmica je upravo počela, početni udarac izveli su fudbaleri Zvezde.

19.50 - U protokolu Nišlija nema Dejana Melega i Erika Jirke jer su crveno-beli prilikom pozajmice dva igrača u redove Radničkog odlučili da njih dvojica ne mogu da igraju protiv svog matičnog kluba,

19.32 - Evo i ko će čekati priliku da zaigra na ovom meču. Na klupi za rezervne igrače domaćeg tima nalaze se Popović, Gajić, Vulić, Ivanić, Gobeljić, Vukanović i Krstović. Kod Nišlija se među rezervama nalaze golman Marko Knežević, zatim Filip Knežević, Đorđević, Haskić, Đilas, Jovanović i Bojović.

19.30 - Podsećanja radi, Zvezda i Radnički prošle sezone su odigrali tri meča. Prvi je odigran u istom periodu kao i ovogodišnji, a crveno-beli su u Beogradu slavili sa 2:0. Preostala dva susreta završena su remijem u Nišu (0:0), odnosno pobedom šampiona Srbije u Beogradu sa 3:0 na otvaranju plej-ofa Superlige.

19.21 - Biće zanimljivo videti kako će izgledati poslednja linija Zvezdinog tima jer su u sastavu trojica štopera. Verovatno će povratnik u redove šampiona Srbije Miloš Degenek zaigrati na desnom beku.

19.10 - Dok se Simo Krunić odlučio da na teren pošalje najjači sastav, njegov kolega na protivničkoj klupi, Milojević, izvešće na teren kombinovani tim. Navijači će imati priliku da prvi put na "Marakani" vide Hosea Kanjasa, Miloša Degeneka i Radovana Pankova. Zanimljivo je i da će Veljko Simić zauzeti mesto Marka Marina.

19.05 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču drugog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Ekipa Vladana Milojevića ima priliku da nastavi sa dobrim igrama, ali joj neće biti lako protiv vicešampiona države. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Beograda.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 4 godine

WAR pod hitno....fkcz opet mulja.Borjan crveni....Ali sudija ne sme Ni da pomisli...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija