• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2019

17:50

(FOTO) JOVIČIĆ USPEŠNO OPERISAN! Poznato kada se Zvezdin vezista vraća na teren!

Crvena zvezda

(FOTO) JOVIČIĆ USPEŠNO OPERISAN! Poznato kada se Zvezdin vezista vraća na teren!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić uspešno je operisan u glavnom gradu Italije. Prema najnovijim informacijama on bi trebalo početkom naredne godine da se stavi na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću

Branko Jovićić je danas operisan u Italiji u priznatoj klinici doktora Marijanija, a odmah nakon operacije posetio ga je menadžer Ivan Dudić. U razgovoru za HotSport Dudić je otkrio u kakvom je stanju vezista i kada ga očekuje povratak na teren.

ODLOŽENO! Superliga prihvatila Zvezdinu molbu, pomeren meč trećeg kola protiv Voždovca!

Operacija je protekla u najboljem redu, doktor je učvrstio ligament kolena i očistio meniskus i njegova je procena da će Jovičič sa treninzima krenuti za tri do četiri meseca, a povratak na teren ga očekuje februara kada počne drugi deo sezone. Branko će u narednih mesec dana ostati u Rimu na rehabilitaciji, a nakon toga vraća se u Beograd. Oporavak kod kuće teći će pod palicom Andree Milutinovića koji je tokom karijere radio u Metalistu i Interu iz Milana – rekao je za "Hotsport" Ivan Dudić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija