• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

01.08.2019

11:08

KUZMIĆU PRETI ZATVOR! Košarkaš Zvezde u ozbiljnom problemu, KRIVE GA ZA UDES!

Crvena zvezda

KUZMIĆU PRETI ZATVOR! Košarkaš Zvezde u ozbiljnom problemu, KRIVE GA ZA UDES!

Podeli vest

Ukoliko se ispostavi da je Ognjen Kuzmić skrivio saobraćajnu nesreću dok je bio pod dejstvom alkohola, sleduje mu zatvorska kazna u trajanju od jedne do osam godina

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić mogao bi da završi u zatvoru na godinu dana ili više ako se dokaže da je pijan izazvao udes u Republici Srpskoj!

Reprezentativac Srbije doživeo je teške povrede u saobraćajnoj nesreći 14. jula u selu Ramići, kad se njegov "porše kajen" isprevrtao posle sudara sa BMW-om.

Optužbe

Kuzmić je bio za volanom prilikom udesa, a čuo sam i da je bio poprilično pijan
Dražan Janjanin, učesnik u udesu

 


Istraga još nije utvrdila ko je kriv za udes, ali prema rečima boksera Dražana Janjanina, koji je bio suvozač u BMW-u, Kuzmićev "porše" je pri velikoj brzini u krivini prešao u suprotnu traku, zakačio zadnji deo limuzine i posle prevrtanja završio u jarku. Janjanin i njegov kum Marko Mijatović prošli su bez težih povreda, iako je i njihovo vozilo završilo na krovu, dok su Kuzmić i njegov saputnik Bogdan Ilić teško povređeni.

Zakon je jasan

Janjanin tvrdi da je luksuznim terencem upravljao Kuzmić i da je vrlo verovatno u tom trenutku bio pijan.

- Kum i ja smo se izvukli iz svog automobila i prišli njihovom "poršeu", koji je odleteo u jarak. Kuzmić je bio za volanom, tu nema dileme. Čak su mi rekli da su ih neposredno pre udesa videli na obližnjoj benzinskoj pumpi i da je Kuzmić vozio. A čuo sam i da je bio poprilično pijan - kaže Janjanin za Informer.

Ukoliko se zaista ispostavi da je Kuzmić skrivio saobraćajnu nesreću dok je bio pod dejstvom alkohola, sleduje mu zatvorska kazna. Prema Krivičnom zakonu Republike Srpske, kazna se kreće od jedne do osam godina robije.

KUZMIĆ JE VOZIO PIJAN, TUŽIĆU GA! Bokser koji je učestvovao u udesu ljut na košarkaša: Nije zvao ni da pita kako sam!

ČUDO OD ČOVEKA! Evo kad se Kuzmić vraća na teren!

Neće da se oglašava


Bokser Dražan Janjanin najavio je da će tužiti Kuzmića jer je razočaran njegovim ponašanjem posle udesa. Janjanin tvrdi da ga košarkaš uopšte nije zvao da proveri kako je. Informer je juče pokušao da stupi u kontakt za Kuzmićem i dobije njegov komentar, ali je on to preko posrednika odbio.
- Ognjen se trenutno nalazi na kućnom lečenju i provodi vreme sa porodicom. Potreban mu je mir i zasad se neće oglašavati - rečeno je Informeru iz Kuzmićevog okruženja.

 

"Ako se učesnik u saobraćaju ne pridržava saobraćajnih propisa i time dovede u opasnost život ljudi, biće kažnjen kaznom zatvora. Ukoliko je izvršilac ovog krivičnog dela imao više od 1,5 promila alkohola u krvi ili ako je vozio brzinom 50 kilometara na čas većom od propisane, kazniće se kaznom zatvora od jedne do osam godina, kao i zabranom upravljanja motornim vozilom", stoji u Krivičnom zakoniku Republike Srpske.

Policija ćuti

U međuvremenu, policija Republike Srpske još se nije zvanično oglašavala povodom ovog slučaja, iako je od udesa prošlo čak 18 dana. 

- Ne možemo vam još dati nikakve informacije povodom udesa u kojem je učestvovao košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, jer je istraga još u toku. Nisu još uvek završene sve procesne radnje i zbog toga ne možemo da vam kažemo ništa više na tu temu - poručuju iz policije.

Međutim, od izvora bliskog Kuzmiću saznajemo da se košarkaš Crvene zvezde nada da će proći samo sa novčanom kaznom.

- Ukoliko se budu poštovali propisi, Ognjen bi mogao da završi u zatvoru. Međutim, to se verovatno neće desiti. Verovatno će dobiti samo uslovnu kaznu i platiti odštetu povređenima - kaže naš izvor. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Gorčilo

pre 4 godine

Mitrovićev sin je ubio devojčicu svojim džipom, pobegao i nije osuđen, šta više nagrađen je!

moravka

pre 4 godine

PA ZAR DO SADA NIJE USTANOVLJENO DALI JE BILO ALKOHOLA I BRZA VOZNJA,TREBA GA KAZNITI NAJSTROZIJE A TAKODJE I DARKA LAZICA

Marko

pre 4 godine

Slatko se nasmejah ovo članku. .Kuzmic preti zatvor u zemlji Srbiji??? U zemlji gde ubica, Mitrovice sin, na slobodi sa nanogicom, jer tata mu je predsednikov lični potrčko. Za to vreme preposteni urednik ovog lista u misijom rupi ne sme slovo da izusti o pomenutom ubici. Debeli Sarapa nem, plače za koleginicom. U takvoj Srbiji očekivati kaznu za Kuzmica može samo ludak.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija