• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2019

17:10

ŠTA ĆE BITI AKO DANCI IZBACE ZVEZDU? Crveno-beli se nadaju prolazu, ali evo sa kim bi mogli da se sastanu ukoliko ispadnu od Kopenhagena!

Crvena zvezda

ŠTA ĆE BITI AKO DANCI IZBACE ZVEZDU? Crveno-beli se nadaju prolazu, ali evo sa kim bi mogli da se sastanu ukoliko ispadnu od Kopenhagena!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde igraće ovog utorka prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv danskog Kopenhagena, a ukoliko ne uspeju da prebrode tu prepreku naći će se u četvrtoj rundi borbe za Ligu Evrope i to kao povlašćeni tim

Svi se nadaju da će Zvezda uspeti da pređe i najtežu prekreku do sada i eliminacijom danskog Kopenhagena obezbedi "bar" direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

DANCE ČEKA KRCATA "MARAKANA"! Puštene ulaznice za Kopenhagen!

Ipak, pozabavićemo se i onim što bi moglo da se desi ukoliko crveno-beli ne uspeju da prođu u četvrtu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, pa bi onda borbu za Evropu nastavili u drugom po rangu takmičenju na Starom kontinentu.

Crveno-beli bi tada ponovo mogli na megdan ovosezonskim rivalima Suduvi i Helsinkiju, ali i dužnicima iz prošlosti kao što su Slovan iz Bratislave ili Ludogorec. 

Ovako izgleda kompletan spisak potencijalnih rivala:

Sutjeska -  Linfild

Makabi Tel Aviv - Suduva

Ararat - Saburtalo

Riga -  Helsinki

Ludogorec - TNS

BATE Borisov - Sarajevo

Valeta -  Astana

Šerif - AIK

Slovan Bratislava - Dandalk

Dudelanž - Nome Kalju

Žreb će biti održan ovog ponedeljka, 5. avgusta, od 13.30 u Nionu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija