• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2019

00:06

SRBI SMO MI, IZDRŽAĆEMO I OVO! Milojević: Bes navijača je najbolji odgovor na suđenje

Crvena zvezda

SRBI SMO MI, IZDRŽAĆEMO I OVO! Milojević: Bes navijača je najbolji odgovor na suđenje

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije želeo da pridaje veliki značaj odlukama sudije u finišu meča zbog kojih njegov tim nije sa pozitivnim rezultatom sačekao put na revanš u Dansku

Samo je podsetio za negodovanje navijača na kraju meča i zvižduke upućene portugalskom arbitru Tijagu Martinsu.

- Više nije ni bitno da li je bio penal ili ne. Ne bih da komentarišem. Ružno je kada se čuje ovaj bes navijača, to je najbolji odgovor. Srbi smo mi, izdržacemo i ovo, idemo dalje. Auditorujem je sve video, ovo je otvorena pozornica, svako je dobio ono što je zaslužio - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

On je naveo da je zadovoljan kako se njegov tim nosio sa velikim rivalom, ali da su problem napravile i povrede pojedinih igrača, pre svega golgetera Milana Pavkova.

- Generalno smo odigrali dobar meč, ne znam šta još da kažem, ali ajde da krenem redom. Imali smo problema sa povredom Pavkova, to nam je poremetilo koncepciju. Onda je i Rodic tražio izmenu, i potrošio sam izmenu na poziciji beka. Kotrolisali smo utakmicu, radili smo ono što smo se dogovorili - rekao je Milojević. 

Milojević: Pavkov mi je već u tunelu rekao da ne može

Veliki problem u narednim danima za Milojevića predstavljaće ozbiljnost povrede Milana Pavkova.

- Nećemo znati šta je sa Pavkovim do sutra, došlo je do istegnuća zadnje lože, već u tunelu mi je rekao da neće moći - rekao je Milojević.

Šef stručnog štaba crveno-belih je ilustrovao povlašćen tretman Danaca u jednoj slikovitoj situaciji.

- Kopenhagen je dobra ekipa, igraju isto od prvog do 90. minuta. Meni su čudne neke odluke sudije, ali neću da kukam i pričam. Najsmešnije mi je bilo kada je Ndaje uhvatio loptu rukama koja je išla u aut. Pa na treningu kaznite igrača za to, a on nije dobio i žuti karton. Pohvalio bih svoje igrače. Imamo 90 minuta u Kopenhagenu, nemamo čega da se plašimo, odigraćemo mušku utakmicu - rekao je Milojević.

On je rekao da danski tim za njega nije bio iznenađenje.

- Imali smo 1:0, oni su krenuli agresivnije, mi smo imali prilike da krunišemo drugim golom, ali nismo uspeli. Nismo se povukli jer smo hteli, Kopenhagen je krenuo agresivnije. Kopenhagen ima sjajne igrače, Ovijedo, Pep, Ndije...nešto ovako smo i očekivali od njih.

Na konstataciju novinara da je ovo bila najbolja utakmica u sezoni, Milojević je imao kontrapitanje.

- Pa zar pre dva dana nismo bili u lošoj formi. Moramo da se dogovorimo. Inali smo samo jednog stranca u ekipi, Kanjasa. Imamo taj opuštajuci mentalitet, takvi smo i to je ono što me užasno nervira i nekada sam nemoćan po tom pitanju. Hteli smo da pobedimo i imamo bolji rezultat, ali jedno su želje, a drugo je ono što se dešavalo na meču. Više smo pretili iz kontri u drugom poluvremenu, možda je trebalo da damo drugi gol. Rezultat je takav, šta da radimo - slegao je ramenima Zvezdin trener.

O Kopenhagenu Milojević je imao samo reči hvale demantujući da je njegov tim pre duela imao ulogu favorita.

- Kopenhagen ima pečat Solbakena, videćete stalno da igraju automatizovano. Šta će da bude u revanšu, videćemo. Opet kažem, ne plašimo se nikoga i videćemo koliko ce to biti dovoljno.
Različit stil od onoga što mi igramo i što imamo u našem prvenstvu. Igraju sa dva špica.
Ne bih rekao da smo bili favoriti. To smo bili protiv Suduve i Helsinkija, ali Kopenhagen je bio povlašćen u 3.kolu. Konstantno su u Ligi Evrope i Ligi šampiona. Imamo drugo poluvreme, da se spremimo, rezultat više njima odgovara, ali fudbal je čudna igra. Sigurno se nećemo predati
- rekao je Milojević.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Kako jednog stranca,zar Borjan,Degenek,Marin,Ben,Boaći nisu stranci?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17