• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2019

10:17

STRAŠAN UDARAC ZA ZVEZDU! Bez Pavkova u nastavku evropskih kvalifikacija!

Crvena zvezda

STRAŠAN UDARAC ZA ZVEZDU! Bez Pavkova u nastavku evropskih kvalifikacija!

Podeli vest

Brutalan udarac za Crvenu zvezdu! Trener Vladan Milojević neće moći da računa na Milana Pavkova u nastavku evropskih kvalifikacija

Prve informacije su bile da strelac jedinog gola protiv Kopenhagena (1:1) neće biti spreman za revanš u Danskoj, i da ga čeka pauza od dve nedelje. Međutim, situacija je znatno ozbiljnija.

Kako prenosi Mocarstport, pojedini ljudi iz srpskog šampion tvrde da je povreda jako duboka, i da ljubimca navijača čeka duža pauza. Možda i do početna grupne faze Lige Evrope ili Lige šampiona.

Foto: Starsportphoto

 

Dakle, velike su šanse da je Pavkov završio evropske kvalifikacije, odnosno da neće biti u konkurenciji za potencijalne mečeve protiv Jang Bojsa ili Helsinkija. 

(VIDEO/FOTO) "DELIJE" SE SPRDAJU S BASKETAŠEM IZ KOPENHAGENA! Ovako je uhvatio loptu, A SUDIJA SE PRAVIO ENGLEZ!

ZVEZDA DRASTIČNO OŠTEĆENA! Radoman bez dlake na jeziku: Portugalac sudio na štetu crveno-belih!

Pavkov je u drugom minutu već osetio bol, stručni štab Crvene zvezde je sa klupe podigao Boaćija. Pavkov je izdržao do kraja poluvremena i postigao vodeći pogodak. Međutim, verovatno je igrajući sa bolovima pogoršao stanje zadnje lože. Za revanš protiv Kopenhagena Vladan Milojević od klasičnih napadača može da računa samo na Boaćija. Kao opcije se nameću Vukanović i Ben.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija