• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2019

18:24

(VIDEO) OVO BI TREBALO DA BUDE VETAR U LEĐA! Zvezdin Njegoš stihovima svog imenjaka motiviše saigrače pred Kopenhagen!

Crvena zvezda

(VIDEO) OVO BI TREBALO DA BUDE VETAR U LEĐA! Zvezdin Njegoš stihovima svog imenjaka motiviše saigrače pred Kopenhagen!

Podeli vest

U senci duela protiv Kopenhagena na "Marakanu" je iz Rada stigao mladi srpski fudbaler Njegoš Petrović, koji je u prethodnim sezonama u timu sa Banjice pokazao raskošan potencijal, ali i skrenuo pažnju zbog specifičnog imena

Dvaedetogodišnji vezista rodom iz Krupnja prethodne četiri sezone je igrao u Radu, a njegovo ime poslužilo je ekipi Zvezda TV da naprave reportažu sa njim u vezi poznavanja lika i dela crnogorskog vladike Petra Petrovića Njegoša, tvorca čuvenog dela "Gorski vjenac".

Petrović se ovih dana bavi ovim delom, poznatom po čuvenim citatima, koji mogu da se upotrebe u različitim prilikama.

Budući da Zvezdu u utorak očekuje revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Kopenhagenu Petrović je stihovima svog imnjeka pokušao da motiviše saigrače pred duel koji može da im obezbedi evropsku jesen.

-  U dobru je lako dobar biti, a na muci se poznaju junaci - izrecitovao je Petrović ove stihove kao odgovor na pitanje kojim Njegoševim rečima bi se obratio saigračima pred meč sezone u Danskoj.

Crveno-beli pre toga u petak dočekuju lučansku Mladost, a prema najavama pojedinih beogradsakih medija upravo bi Petrović mogao da se nađe u startnih 11.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija