• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2019

22:32

MORAM DA IH RAZIGRAVAM! Milojević zadovoljan posle pobede: Rano vođstvo protiv Mladosti je dosta važno!

Crvena zvezda

MORAM DA IH RAZIGRAVAM! Milojević zadovoljan posle pobede: Rano vođstvo protiv Mladosti je dosta važno!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle pobede srpskog šampiona protiv lučanske Mladosti 2:0

Crveno-beli su već u prvih 45 minuta stigli do 2:0, pa im je u nastavku posao bio mnogo lakši. Milojević je istakao da protiv ekipe kao što je Mladost rano vođstvo mnogo znači.

- Najvažnije je da smo utakmicu otvorili golom Vulića. Kada igrate protiv tima iz Lučana to je mnogo važno. Uvek morate da pobedite. Defanzivno dobro stoje i imaju brze kontre, ali mislim da smo lepo odigrali - naveo je Milojević za Arenu sport.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDINA RUTINA PRED PUT U DANSKU! Majstorije Vulića i Jevtovića slomile žilavu Mladost!

On je za ovaj duel rešio da "promeša karte" imajući u vidu da ga već u utorak čeka meč u Kopenhagenu.

- Moram da ih razigravam, dajem šansu. Videli ste da smo imali mnogo novih lica u timu. Priliku je dobio Njegoš Petrović kao novajlija, ali i Milan Gajić koji je došao posle pauze. Moramo da uzmemo u obzir da oni imaju ritam, sve u svemu sam zadovoljan... - zaključio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija