• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2019

08:21

REŠIO DA ZAPUŠI USTA HRVATU BARTOLECU! Borjan: Da niste imali sudije izgubili bi!

Crvena zvezda

REŠIO DA ZAPUŠI USTA HRVATU BARTOLECU! Borjan: Da niste imali sudije izgubili bi!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rešio je da odgovori Hrvatu iz Kopenhagena Karlu Bartolecu pred revanš meč trećeg kola Lige šampiona između crveno-belih i Kopenhagena

- Ne obraćam pažnju šta se piše po novinama, mi gledamo naša posla, da se pripremimo na najbolji mogući način za ovu utakmicu. Na njima da komentarišu, svako ima pravo da komentariše po novinama šta želi. Lepo je kada Bartolec ima takvo mišljenje, a mi ćemo da izađemo u utorak i pokažemo ko smo. Pokazali smo i ovde, oni se nisu ništa pitali, da nisu imali sudiju izgubili bi utakmicu. Ali, to je sve fudbal, treba da izađemo u utorak, probamo da pobedimo i prođemo dalje - rekao je Borjan za "Mozzarsport".

Iskusni čuvar mreže pohvalio je rivala.

- Oni su odlična ekipa, imaju dobre pojedince, Vindu svaka čast za takvo izvođenje penala. Retko ko bi tako smeo da izvede penal na Marakani. Svaka mu čast, treba imati veliko samopouzdanje i uraditi tako nešto. Ndoje je fenomenalan, jak, ali videli ste da nam nisu napravili nijednu šansu. E sad, nikad se ne zna, videćemo u utorak, mi ćemo da izađemo opet da se borimo.

UEFA ODREDILA, LITVANAC SUDI U DANSKOJ! "Zvezdaši" ga se dobro sećaju i to po dobrom!

Borjan smatra da revanš neće biti drugačiji.

- Očekujem tešku utakmicu, mislim da će oni igrati isto kao i ovde. Oni tako igraju svaku utakmicu, organizovana su ekipa, koja je dugo na okupu. Imaju Solbakena koji je takođe duže vreme u klubu i ima svoju filozofiju. Nadam se da će izaći isto kao što su i ovde, a mi treba da se pripremimo i probamo da postignemo dva gola i prođemo dalje - zaključio je Borjan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija