• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

15.08.2019

12:05

ZVEZDINO HRABRO SRCE! Borjan otkrio tajnu uspeha u Danskoj!

Crvena zvezda

ZVEZDINO HRABRO SRCE! Borjan otkrio tajnu uspeha u Danskoj!

Podeli vest

Ričmond Boaći (26) molio se da odbranim nekoliko penala i videli ste da je Bog čuo njegovu molitvu, kaže golman Crvene zvezde Milan Borjan (31)! Sjajni čuvar mreže apsolutni je heroj kluba iz Ljutice Bogdana i najzaslužniji za plasman u plej-of za Ligu šampiona

Njegove tri vanserijske odbrane penala nadobudnim Dancima, koji su dve zadnje nedelje potcenjivali crveno-bele, svakako su nešto što se najviše ističe, ali ne treba zaboraviti šta je sve Borjan učinio za ekipu počevši od prvog minuta.

Lider od starta

I kada je primio gol u 45. minutu, nastavio je da bodri saigrače i da bude pravi lider na terenu. Upravo je on jedan od najzaslužnijih što tim Vladana Milojevića nije klonuo duhom kada je u 54. minutu ostao sa igračem manje, tačnije bez Nemanje Milunovića zbog crvenog kartona. Borjan tada nije dozvolio saigračima da napadaju litvanskog sudiju Gediminasa Mažejku, već ih je okupio, održao govor i "pripretio" im da nema povlačenja. Šta je rekao saigračima, to je primenio i na sebi.

Briljirao je u produžecima, branio zicere, a onda zablistao i u penal seriji! Odbranio je tri penala, a dok su zbog lošeg terena, a možda i treme, iskusniji mašili udarce sa bele tačke, Borjan je uspeo da se prvi put u Zvezdinom dresu upiše u strelce.

Sudeći po njegovim rečima, sve to se ne bi dogodilo da se napadač Ričmond Boaći nije pomolio za njega uoči početka penal serije.

ZVEZDA NE MORA DA STREPI OD SUDIJA! VAR stiže na "Marakanu"!

- Boćko je jedan pobožan dečko koji je rekao da želi da se pomoli za mene da odbranim par penala. Ja sam pristao na to i videli ste da je Bog veliki i da je čuo njegovu molitvu. Zahvalan sam Boaćiju na tome - pripisao je Borjan zasluge Ganjaninu.

Uvek skromni momak iz Knina posle meča stavio je sebe u potpuno drugi plan i kao zaslužne za uspeh uporno isticao saigrače.

Foto: Reuters

- Sudije su u nekim situacijama bile na strani protivnika, ali kad imaš srce, želju i ljude oko sebe koji veruju u tebe, onda pružiš maksimum i pobediš. Ova ekipa, ovi momci su zaslužni za sve. Neverovatan posao su odradili i zahvalan sam im što su mi opet omogućili da igram grupnu fazu evropskog takmičenja. Borili smo se za tu ljubav koju nam navijači pružaju - ističe Borjan.

Ponos Srbije

Golman reprezentacije Kanade u mislima je već u Bernu i duelu sa švajcarskim Jang bojsom.

- Neverovatna noć za zvezdašku javnost je iza nas. Treću godinu zaredom obezbedili smo igranje u grupnoj fazi evropskih takmičenja, ali tu nećemo stati. Imamo još dve utakmice do Lige šampiona, pa Bože zdravlja da slavimo i da Srbija bude ponosna na nas - zaključio je Borjan.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija