• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.08.2019

14:01

TRENERA ZVEZDE POGODILI KOMENTARI! Milojević: Neka ostane da sam ja SREĆNIK!

Crvena zvezda

TRENERA ZVEZDE POGODILI KOMENTARI! Milojević: Neka ostane da sam ja SREĆNIK!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je svaki fudbaler tog kluba u obavezi da pruži maksimum i pred duel sa Spartakom ponovio da je titula šampiona Srbije prioritet

- Fokusirani smo na domaće prvenstvo, igrači to znaju. Bez obzira na to ko će igrati, svako je dužan da da maksimum i pokaže da zaslužuje da nosi dres Zvezde i da nije slučajno tu. Domaće prvenstvo je prioritet i od toga nećemo odustati. Spremićemo se najbolje da igramo dobro protiv kvalitetnog protivnika - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu od 20.00 gostovati Spartaku u Subotici u petom kolu Superlige Srbije.

Utakmica će se igrati posle prolaska na penale Kopenhagena i plasmana u baraž za Ligu šampiona.

- Obaveze su takve, to je sport. Takvi trenuci su lepi i nezaboravni. Ne možete, s druge strane, da ostanete na tome, morate da razmišljate o narednoj utakmici. Nema mnogo vremena za radovanje - kazao je Milojević.

On je naveo da se "provlači" da je srećnik, i istakao "nek ostane da je prošao na sreću".

- I Liverpul i Kopenhagen, samo neka guraju.... Kod nas je najlakše da kažete da je neko imao sreće i sa tim se završava sve to. Voleo bih da mi neko objasni šta je sreća, niko nikad nije objasnio šta je sreća. Ja sam izgleda srećnik pa neka ostane tako. Ja sam samo običan čovek koji se trudi i svoj posao pokušava da radi na najbolji način. Morate da imate dozu svega toga, ali momci su stvarno zaslužili sve pohvale, s obzirom na iscrpljujuću i tešku utakmicu.

CRVENO-BELI HEROJ! Pankov: Vratio sam se u Srbiju da bih igrao za Zvezdu

Pohvalio je svoje fudbalere.

- Velike su emocije, pozitivne ili negativne. Dolazi do velikog pražnjenja i baterije treba da se napune. Izuzetno cenim igrače, pre svega kao ljude, a onda kao sportiste. Bitno je da budu dobri ljudi, ljudi koji će da shvate da je ovo njihov posao. Najveća sreća u kolektivnom sportu je ta da uvek neko može da povuče za vas i pomogne vam. Uvek neki drugi igrač iskoči. Svesni su u kom klubu igraju i moraju da imaju dozu automotivacije.

Upitan šta je rekao igračima koji su promašili penal u Danskoj, Milojević je u šali uz osmeh rekao da ih je "izgrdio".

- Nisam im ništa rekao. Svako od njih je imao želju da da gol. Njihov golman nije odbranio nijedan penal, sve smo promašili. Bilo je stvarno teško za izvođenje. Penale nismo vežbali. Ja sam za to da treba da se vežba, ali da sam rekao da smo vežbali penale i da ih očekujem, svi bi me začuđeno pogledali.


Dodao je da igrači sa kvalitetnim utakmicama poput one sa Kopenhagenom, ali i onih koje slede, postaju bolji i da Zvezda polako treba da se vrati tamo gde pripada, u eliti evropskog fudbala.

Vladan Milojević je čestitao Partizanu plasman u baraž za Ligu Evorpa, iz reči da je to dobro za srpski fudbal.

- Nadam se da će i Zvezda i Partizan predstavljati Srbiju u Ligi šampiona i Ligi Evropa - zaključio je on.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Najbolji ostaju

pre 4 godine

Sefe hvala sto si ostao,to sam ti rekao i u Winischarstenu kada smo se slikali,bio je tu i Mrkela i pokazao sam Vam stare ulaznice.Sada Bern ,stizem sa ekipom da vas bodrimo,pa liga sampiona.A dogodine opet se vidimo juna u Windiscgarstenu na pripremama za ligu sampiona.Goran

Milutin

pre 4 godine

Kukavičke Igra na strani kao uvek. Čista sreća.

branko1

pre 4 godine

Milojeviću,nije problem da li si srećnik ili ne.Problem je što ti nisi trener za bilo koji veliki tim ili istina rečeno,i si trenerčić u rukama mafioza ,kojima završavaš posao.Ovo što igra Zvezda nije fudbal,već "dur sistem",bez veze sa ozbiljnom fudbalskom igromTi, da si ozbiljan trener I čovek ,odavno bi se otkačio Terzića I ostalih mafioza iz Zvezde,i mirno radio u Pazovi,Pazaru,ili nekom timu tog ranga,a ne da se brukaš,nošen pisanjem I pohvalama kvazi poznavaocima ove igre I "novinarčićima" koji pišu ono što im "gazed "kažu.Razmisli dobro I mani se religije u sportu

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija